Συνάντηση με τον Πελετίδη ζήτησε ο Νίκος Νικολόπουλος

Συνάντηση με τον δήμαρχο της Πάτρας Κώστα Πελετίδη ζήτησε ο επικεφαλής της «ΝΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ» Νίκος Νικολόπουλος, αποστέλλοντας σχετική επιστολή στην Δημοτική Αρχή.

Κατ’ αρχάς, ο Νίκος Νικολόπουλος συγχαίρει και γραπτώς τον κ. Πελετίδη για την επανεκλογή του και του εύχεται η νέα δημαρχιακή του θητεία να είναι γόνιμη και επωφελής για την πόλη και την τοπική κοινωνία.

Σε άλλο σημείο της επιστολής ο επικεφαλής της «ΝΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ» προκαθορίζει το πλαίσιο που θα κινηθεί η παράταξή του, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι τόσο προσωπικά, όσο και συνολικά η παράταξή μας, θα σταθεί αρωγός της Δημοτικής Αρχής για να στηρίξει κάθε αναπτυξιακή πρωτοβουλία και κάθε δράση που θα υπηρετεί τις ανάγκες της Πατραϊκής κοινωνίας, υπό τους αυτονόητους όρους της διαφάνειας και της νομιμότητας. Και ότι από τα έδρανα της ελάσσονος αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο θα ασκήσουμε τα καθήκοντά μας με ευσυνειδησία και διαρκή διάθεση προσφοράς, ενισχύοντας αλλά και ελέγχοντας τα πεπραγμένα της Δημοτικής Αρχής, όταν αυτά θα κινούνται αντίθετα με τις προγραμματικές μας δεσμεύσεις».

Αναφορικά με το αίτημα για συνάντηση με τον Δήμαρχο, ο Νίκος Νικολόπουλος εκθέτει στην επιστολή του το σκεπτικό της πρωτοβουλίας του, τονίζοντας:

«Τέλος, θα ήθελα να σας παρακαλέσω να καθορίσετε την ημερομηνία μίας συνάντησης, κατά την οποία θα σας επισκεφθώ στο γραφείο σας με τους συνεργάτες μου που έχουν οριστεί ως υπεύθυνοι παρακολούθησης των τομέων του δημοτικού έργου, προκειμένου να συζητήσουμε εκ του σύνεγγυς τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να επιτευχθεί αυτή η δημοκρατική διαδικασία παρακολούθησης του έργου της Δημοτικής Αρχής και η συνεργασία με τους αιρετούς και υπηρεσιακούς συνεργάτες σας και τα στελέχη των υπηρεσιών και οργανισμών του Δήμου».