Πα. Απρ 26th, 2024

Βάζει «πλώρη» για τον δήμο Θεσσαλονίκης ο Δημήτρης Κούβελας

Με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στα μέσα δικτύωσης σχολίασε την απόφαση του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη να μην είναι εκ νέου υποψήφιος στον κεντρικό δήμο, ο δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης και δικηγόρος Παρ΄ Αρείω Πάγω, Δημήτρης Κούβελας.

Ο κ. Κούβελας έγραψε ότι «Η περίοδος Γ. Μπουτάρη στο δήμο Θεσσαλονίκης έκλεισε. Προσκαλώ τους συμπολίτες μου “Ν΄ αλλάξουμε την πόλη”. Είναι ευθύνη της γενιάς μας», δηλώνοντας παρών για τις εξελίξεις στην πόλη εν όψει των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών.

Η δήλωσή του «φούντωσε» τα σενάρια, που τον θέλουν να ετοιμάζεται για τον δήμο Θεσσαλονίκης, καθώς το τελευταίο διάστημα μετά την άρνηση του βουλευτή της ΝΔ, Κώστα Γκιουλέκα να είναι υποψήφιος στον κεντρικό δήμο, το όνομα του Δημήτρη Κούβελα φέρεται ότι είναι στα ονόματα τα οποία σκέφτεται επισήμως να στηρίξει η ΝΔ για τον δήμο Θεσσαλονίκης.

Σημειώνουμε ότι ο Δημήτρης Κούβελας είναι ο γιος του τέως δημάρχου Θεσσαλονίκης και τέως υπουργού της ΝΔ, Σωτήρη Κούβελα, ενώ ο ίδιος εξελέγη δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Εντάξει» του Σταύρου Καλαφάτη.