Ο Νίκος Ταχιάος, αφού δεν κατάφερε να εκλεγεί δήµαρχος και «κατατροπώθηκε» στον δεύτερο γύρο από τον ανεξάρτητο Κωνσταντίνο Ζέρβα, τώρα αναζητά την τύχη του στο «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο της Α’ Θεσσαλονίκης.
Βέβαια για όσους γνωρίζουν το πολιτικό γίγνεσθαι της συμπρωτεύουσας, επισημαίνουν ότι ο Νίκος Ταχιάος έχει να αντιμετωπίσει «θηρία» της κεντροδεξιάς παράταξης στην εν λόγω εκλογική περιφέρεια.
Μάλιστα, δεν είναι λίγοι οι κοµµατικοί της περιοχής που του έχουν γυρίσει ήδη την πλάτη, καθώς ακόμη δεν έχουν κλείσει οι πληγές των αυτοδιοικητικών εκλογών, κατά τις οποίες ο Νίκος Ταχιάος κατάφερε να δημιουργήσει μεγάλες αντιπάθειες στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας.
Σε χώρο πρασίνου και αναψυχής μετατρέπεται το Πεδίον του Άρεως στο Βόλο, με την Περιφέρεια…
Την 51η Διεθνή Έκθεση Γούνας, που αποτελεί κορυφαίο σταθμό για τον κλάδο της γουνοποιίας και…
Αποκλεισμένο για έκτη μέρα παραμένει το λιμάνι της Μυτιλήνης, με τους αγρότες, τους κτηνοτρόφους και…
Το όνομα του δημάρχου της Πάτρας χρησιμοποιούν, μέσα από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, οι άγνωστοι…
Η δημιουργία μόνιμων διαύλων επικοινωνίας που θα διασφαλίσουν ότι η Λήμνος θα παραμείνει ζωντανή στη…
Δύο νεαρές αθλήτριες, για τις επιδόσεις και τις διακρίσεις τους στον απαιτητικό στίβο των μαχητικών…