Στους δρόμους θα βγει την Κυριακή του Πάσχα ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης για να μοιράσει αυγά στους οδηγούς.
Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 12 το μεσημέρι, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης θα βρεθεί στα διόδια των Μαλγάρων όπου θα μοιράσει αυγά στους διερχόμενους οδηγούς και θα ανταλλάξει ευχές μαζί τους.
Την ίδια ώρα, υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού «Δύναμη Πολιτών» θα μοιράσουν αυγά σε άλλες εξόδους της πόλης, στο Φοίνικα, στη Βούλγαρη και στον Βαρδάρη.
Το έργο της αποκατάστασης των ζημιών που άφησε πίσω του το μπουρίνι που χτύπησε το…
Την ικανοποίηση τους για την απόφαση της δημοτικής Αρχής Άρτας να μονιμοποιήσει 18 εργαζομένους, με…
Bασικό σημείο σύνδεσης της Αθήνας με το αναπτυσσόμενο δίκτυο υδροπλάνων, το οποίο θα εξυπηρετεί νησιωτικούς…
Την ουσιαστική συμμετοχή των δήμων στο Εθνικό πρόγραμμα Ανάπτυξης, ζήτησε ο πρόεδρος κυρίζογλου κατά την…
Σε κατάσταση συναγερμού, επιπέδου (5), με ακραίο κίνδυνο πυρκαγιάς, είναι και σήμερα η Αττική, σύμφωνα…
Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εξέδωσε χθες, Τρίτη 21 Ιουλίου 2026, η…