Πε. Ιούλ 25th, 2024

Διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους οι υποψήφιοι δήμαρχοι Θεσσαλονίκης

Μετά το δρόμο που άνοιξε το πρώτο debate με τους υποψήφιους Δημάρχους Αθηναίων και Περιφερειάρχες Αττικής, σειρά παίρνει ο δημόσιος διάλογος μεταξύ των υποψηφίων δημάρχων Θεσσαλονίκης.

Τον ανοιχτό διάλογο διοργανώνει το Δίκτυο Εθελοντικών Οργανώσεων Θεσσαλονίκης, την Τρίτη 16 Απριλίου στις 17.00 στην αίθουσα Μανόλης Αναγνωστάκης, στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης.

Οι υποψήφιοι δήμαρχοι θα κληθούν να απαντήσουν σε ερωτήσεις που έχουν σχέση με τον εθελοντισμό και την κοινωνία των πολιτών, τη νεολαία, την κοινωνική πολιτική για ευπαθείς – ευάλωτες ομάδες καθώς και τον δημόσιο χώρο, τη βιώσιμη κινητικότητα και την προσβασιμότητα.

Με τη διοργάνωση του ντιμπέιτ αυτού, το Δίκτυο στοχεύει στην ενημέρωση των μελών του αλλά και του εκλογικού σώματος αναφορικά με την κοινωνική πολιτική που σχεδιάζουν να ακολουθήσουν όσοι διεκδικούν τον δημαρχιακό θώκο.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν οι (αλφαβητικά): Σπύρος Βούγιας (ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη), Κωνσταντίνος Ζέρβας (Ναι στη Θεσσαλονίκη), Μάκης Κυριζίδης (Θεσσαλονίκη Θετικά), Πέτρος Λεκάκης (Θεσσαλονίκη Πρώτη), Θανάσης Μαρίνης (Η πόλη ανάποδα), Ιωάννης Νασιούλας (Νέα αρχή για τη Θεσσαλονίκη), Κατερίνα Νοτοπούλου (Προχωράμε μαζί), Γιώργος Ρακκάς (Μένουμε Θεσσαλονίκη), Μιχάλης Τρεμόπουλος (Οικολογία – Αλληλεγγύη).

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους.