Πε. Μαρ 28th, 2024

Ορκίστηκε κοινοτική σύμβουλος στην Γ’ κοινότητα Πειραιά η Άννα Μπαστιάνου

Νέα Κοινοτική Σύμβουλος στη Γ΄ Δημοτική Κοινότητα από τη διοικούσα παράταξη «Πειραιάς Νικητής» είναι η κα Άννα Μπαστιάνου, η οποία έδωσε τον προβλεπόμενο όρκο ενώπιον του Δημάρχου  Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη.

Η κα Μπαστιάνου αναλαμβάνει τη θέση της κυρίας Άσπας Σταθακοπούλου, η οποία υπέβαλε την παραίτησή της λόγω ασυμβίβαστου, καθώς εισήχθη στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης.  Παρών στην ορκωμοσία της κυρίας Μπαστιάνου ήταν και ο Πρόεδρος της Γ΄ Δημοτικής Κοινότητας κ. Χαράλαμπος Λιακόσταυρος.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του ευχαρίστησε θερμά την κα Σταθακοπούλου για την  εποικοδομητική συνεργασία και ευχήθηκε στην κα Μπαστιάνου καλή θητεία στα νέα της καθήκοντα. Ο κ. Μώραλης επεσήμανε ότι οι Δημοτικές Κοινότητες επιτελούν ένα σημαντικό ρόλο,  καθώς είναι πιο κοντά στον δημότη,  επιλύουν άμεσα θέματα καθημερινότητας και συμβάλλουν στην άμεση επικοινωνία του πολίτη με τον Δήμο. «Είμαι βέβαιος ότι η κα Μπαστιάνου θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που επιφέρει η νέα της θέση στη Γ΄ Δημοτική Κοινότητα», σημείωσε ο κ. Δήμαρχος.

Η Κοινοτική Σύμβουλος στη Γ΄ Δημοτική Κοινότητα κα Άννα Μπαστιάνου, δήλωσε πως επιθυμεί να συμβάλλει στα κοινά της πόλης μας, για το καλό του Πειραιά. «Αγαπάω την πόλη μας γιατί είμαι γέννημα θρέμμα Πειραιώτισσα και θέλω να προσφέρω», σημείωσε.

Πηγή: peiraiasnews.gr