Κυ. Απρ 21st, 2024

Τον «Πειραιά Νικητή» στηρίζει η Πρωτοβουλία Πολιτών Πειραιά

Τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» και τον δήμαρχο Πειραιά  Γιάννη Μώραλη, στηρίζει η Πρωτοβουλία Πολιτών Πειραιά (Π3) στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.

Σύμφωνα με ο peiraiasnews.gr, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής», θα είναι το ιδρυτικό μέλος της Πρωτοβουλίας Πολιτών Πειραιά (Π3) κ. Μιλτιάδης-Παναγιώτης Κλαπαδάκης.

Σημειώνεται ότι αντιπροσωπεία της Πρωτοβουλίας Πολιτών Πειραιά (Π3), συναντήθηκε με τον δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη, εκφράζοντας τη στήριξή της στη στρατηγική που έχει αναπτύξει στην πόλη, τα τελευταία τεσσερισήμισι χρόνια.

Ο δήμαρχος Πειραιά σε δήλωσή του, καλωσόρισε τον κ. Κλαπαδάκη στον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής», λέγοντας πως είναι ενθαρρυντικό το γεγονός ότι επιθυμούν να προσφέρουν στην πόλη μας ενεργοί και προοδευτικοί πολίτες. Επιπλέον ο κ. Μώραλης επεσήμανε πως είναι ιδιαίτερα σημαντικό να στηρίζουν τον συνδυασμό δραστήριες Πρωτοβουλίες Πολιτών με πολιτικές αλλά όχι κομματικές αναφορές, που επιθυμούν να συμβάλλουν με προτάσεις στην υλοποίηση του σχεδίου για έναν καλύτερο Πειραιά. «Είμαι χαρούμενος που όσο περνάει ο καιρός συντάσσονται όλο και περισσότεροι με τον «Πειραιά Νικητή», τόνισε ο κ. Μώραλης.

Ο κ. Μιλτιάδης-Παναγιώτης Κλαπαδάκης, σε δήλωσή του επεσήμανε πως συντάσσεται με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» και τον Γιάννη Μώραλη, καθώς τόσο ο ίδιος όσο και η Πρωτοβουλία Πολιτών Πειραιά (Π3), επιζητούν λύσεις και θετικές απαντήσεις στα μικρά και μεγάλα προβλήματα του Πειραιά. «Οραματιζόμαστε μια καθημερινότητα για τους πολίτες της περιοχής μας, που να εξασφαλίζει ανάπτυξη, ασφάλεια και εργασία», σημείωσε ο κ. Κλαπαδάκης, προσθέτοντας ότι η Πρωτοβουλία Πολιτών Πειραιά (Π3), στηρίζει προοδευτικούς δημάρχους και συνδυασμούς σε όλους τους δήμους της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά.