Πα. Μαρ 29th, 2024

Παραιτήθηκε ο Αντιδήμαρχος του δήμου Τροιζηνίας-Μεθάνων Σπύρος Καρνέζης

Σε αποσύνθεση βρίσκεται η δημοτική παράταξη του Δήμαρχου Τροιζηνίας- Μεθάνων Κώστα Καραγιάννη, λίγο πριν τις εκλογές του Μαΐου. Αυτή τη φορά, το πλήγμα ήταν ισχυρό, καθώς παραιτήθηκε από Αντιδήμαρχος ο Σπύρος Καρνέζης. Ο Σπύρος Καρνέζης, ήταν μάλιστα εκείνος ο οποίος είχε αντικαταστήσει το Δήμαρχο Κώστα Καραγιάννη, όταν εκείνος έπρεπε να απουσιάσει από τα καθήκοντά του λόγω ασθένειας. Εκτελούσε ο παραιτηθείς Αντιδήμαρχος χρέη Δημάρχου μέχρι την επιστροφή του Κώστα Καραγιάννη.

Ωστόσο, αν και οι λόγοι της παραίτησης του Σπύρου Καρνέζη δεν αποσαφηνίζονται, πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν να κάνουν με θέματα διαφωνιών με τον Δήμαρχο Τροιζηνίας – Μεθάνων.

Επίσης, δεν αποκλείεται αυτή η κίνηση του Σπύρου Καρνέζη, να είναι μια πολιτική κίνηση του νυν Δημάρχου, ο οποίος είχε χάσει εδώ και πολύ καιρό τον έλεγχο της παράταξης του. Δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο, ο Σπύρος Καρνέζης, να κατέλθει στις επερχόμενες εκλογές ως Υποψήφιος Δήμαρχος, γεγονός που θα σημάνει και την απόσυρση του Κώστα Καραγιάννη από την κούρσα των υποψηφίων για το δημαρχιακό θώκο στην Τροιζηνία.

Σύντομα θα υπάρξουν και ανακοινώσεις από την πλευρά του συνόλου της αντιπολίτευσης, για έναν κοινό υποψήφιο με φαβορί ως τώρα να είναι ο γιατρός Γιώργος Κεραμμυδάς.

Λέτε, να δούμε μονομάχους για το Δήμο Τροιζηνίας-Μεθάνων, το Σπύρο Καρνέζη και τον Γιώργο Κεραμμυδά;