Νέος Δημοτικός Σύμβουλος με τη διοικούσα παράταξη «Πειραιάς Νικητής» είναι ο κ. Παναγιώτης Ζερβουλάκος, ο οποίος έδωσε σήμερα τον προβλεπόμενο όρκο ενώπιον του Δημάρχου  Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη.

Ο κ. Ζερβουλάκος αναλαμβάνει τη θέση του κ. Γιάννη Μελά, ο οποίος παραιτήθηκε από τις θέσεις του Αντιδημάρχου, του Δημοτικού Συμβούλου και του μέλους της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, καθώς εκλέχθηκε Βουλευτής Α΄ Πειραιώς και Νήσων στις εθνικές εκλογές.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης δήλωσε:

«Καλωσορίζω στο Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά τον Παναγιώτη Ζερβουλάκο, ο οποίος αναλαμβάνει Δημοτικός Σύμβουλος έως τις 31/8/2019 οπότε και λήγει η θητεία της παρούσας Δημοτικής Αρχής. Πρόκειται για έναν αξιόλογο νέο άνθρωπο που τον διακρίνει η διάθεση προσφοράς και η αγάπη του για την πόλη μας και του εύχομαι καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, έστω κι αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Γιάννη Μελά για την εποικοδομητική συνεργασία μας τα τελευταία 5 χρόνια στον Δήμο Πειραιά, καθώς συνέβαλε στο έργο της Δημοτικής Αρχής και η προσφορά του υπήρξε σημαντική. Εύχομαι στον Γιάννη Μελά  μια επιτυχημένη θητεία ως Βουλευτής στην Α΄ Πειραιώς και Νήσων».

Ο κ. Παναγιώτης Ζερβουλάκος σε δήλωσή του σημείωσε:

«Ορκίστηκα σήμερα Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά. Χαίρομαι που συμμετέχω στη Δημοτική Αρχή, η οποία έχει μια επιτυχημένη θητεία στην πόλη μας και πιστεύω ότι η επόμενη τετραετία θα είναι  ακόμα πιο επιτυχημένη. Θέλω να βοηθήσω σε αυτή την προσπάθεια που γίνεται στον Πειραιά. Είμαι επίσης ιδιαίτερα χαρούμενος και υπερήφανος που θα είμαι στο πλευρό του Δημάρχου Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη και που συμμετέχω στον συνδυασμό που οραματίστηκε ο ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Βαγγέλης Μαρινάκης».