Τρ. Μαρ 19th, 2024

Ο Απόστολος Πόντας θύμισε τις παλιές καλές εποχές (Εικόνες)

Η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Απόστολου Πόντα, θύμισε παλιές καλές εποχές!

Ο υποψήφιος βουλευτής της Α’ Πειραιά και Νήσων, με το Κίνημα Αλλαγής δεν σταματά να μας εκπλήσσει ευχάριστα. Τόλμησε για ακόμα μια φορά και όπως ήταν αναμενόμενο “του βγήκε”!

Επέλεξε να πραγματοποιήσει την κεντρική προεκλογική του ομιλία στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, έναν χώρο συνυφασμένο με μνήμες από ιστορικές προεκλογικές συγκεντρώσεις του παρελθόντος και που πλέον τολμούν να αγγίξουν μόνο αρχηγοί μεγάλων κομμάτων, αλλά σε καμία περίπτωση υποψήφιοι βουλευτές.

Γι’αυτό και η χθεσινή βραδιά της 4ης Ιουλίου, 3 μόλις μέρες πριν την Κυριακή των εκλογών, ήταν η βραδιά του! Η προσέλευση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή παρά τις καιρικές συνθήκες, με το θερμόμετρο να ακουμπά τους 40 βαθμούς κελσίου, και παρά την κούραση του κόσμου από την πληθώρα των εκδηλώσεων ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 7ης Ιουλίου, αλλά και τις αμέτρητες εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα την αμέσως προηγούμενη περίοδο για τις Ευρωεκλογές, και τις εκλογές για την Περιφέρεια και την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Κοσμοσυρροή, λοιπόν, και όλος ο Πειραιάς εκεί! Παρόντες άνθρωποι από όλες τις γενιές για να αλλάξουν μαζί με τον Απόστολο, γενιά στην πολιτική.

Με μπροστάρηδες τον επανεκλεγέντα Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη, συνοδευόμενο από την οικογένειά του, και τους νεοεκλεγέντες και θριαμβεύσαντες σε αριθμό σταυρών, δημοτικούς συμβούλους από τον χώρο της Δημοκρατικής Παράταξης κκ. Δημήτρη Καρύδη, πρώην βουλευτή, και Ιωσήφ Βουράκη. Παρευρέθηκαν, επίσης, ο πρώην αντιδήμαρχος Πειραιά κ. Στέλιος Γαϊτανάρο και ο κ. Δημήτρης Κατσικάρης, που πρόσφατα εκλέχθηκε περιφερειακός σύμβουλος, ενώ από τον συνδικαλιστικό χώρο οι κκ. Δημήτρης Λούμος, Κώστας Φαβατάς και Μπάμπης Χορτάτος και από τις κοινότητες Πειραιά οι κκ. Μελάς, Πεφάνης, Παούρης και η κ. Κατερίνα Δουρέκα. Ο κ. Δημήτρης Μαρκομιχάλης Γενικός Γραμματέας Ε.Β.Ε.Π., ο πρώην Δήμαρχος Μεθάνων κ. Χρήστος Πάλλης, το μέλος της ΚΠΕ και της γραμματείας οργανωτικού του ΚΙΝΑΛ κ. Κώστας Παπαδημητρίου, ο αναπληρωτής γραμματέας της Νομαρχιακής ΚΙΝΑΛ Μιχάλης Ψαρούδης, τα μέλη της Νομαρχιακής ΚΙΝΑΛ Α’ Πειραιά Θεοδοσία Ματζαβά και Νέστορας Παπαθεοδωράτος, καθώς και τα ιδρυτικά μέλη της Πρωτοβουλίας Πολιτών Πειραιά κκ. Γιώργος Τράπαλης και Μηνάς Περάματζης.

Ξεχώρισαν, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών κ. Δημήτρης Βερβεσός, ο Αντιπρόεδρος της ΑΔΕΔΥ κ. Γιώργος Κουσκουλής, ο δημοσιογράφος και νεοεκλεγείς περιφερειακός σύμβουλος κ. Μάκης Γιομπαζολιάς, o Γενικός Γραμματέας του Δήμου Μοσχάτου Ταύρου κ. Μανώλης Αντωνάκος, ο Πρόεδρος του Παγκόσμιου Οργανισμού Ρομποτικής (WRO) κ. Γιάννης Σομαλακίδης, ο γνωστός αθλητικός δημοσιογράφος κ. Νίκος Τσόνης, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος και μέλος της Νομαρχιακής ΚΙΝΑΛ Β’ Πειραιά κ. Λεωνίδας Αθανασιάδης, το μέλος της ΚΠΕ του ΚΙΝΑΛ και ιστορικό στέλεχος κ. Θανάσης Ντερέκας, οι επιχειρηματίες κκ. Στράτος Παυλέας, Νίκος Παπαδόπουλος, Κώστας Δόντης, Κώστας Μπακόπουλος, ο υποψήφιος βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ στον Δυτικό Τομέα κ. Γιώργος Λεβαντής, η υποψήφια βουλευτής στον Νότιο Τομέα κ. Μαρία Μισέντου, οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Παλαιού Φαλήρου κ. Νίκος Κατσένης και Αιγάλεω κ. Λάμπρος Σκλαβούνος, ο καλλιτέχνης κ. Παναγιώτης Γαρίδης.

Ο Απόστολος Πόντας κάνει πράξη το όραμα του για το νέο ρόλο του Πειραιά. Το ρόλο που του ταιριάζει. Τον ρόλο του πρωταγωνιστή!