Πε. Απρ 18th, 2024

Στην επίδειξη μόδας του εμπορικού συλλόγου Πειραιά ο Γιάννης Μώραλης

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, παρευρέθηκε χθες, στην επίδειξη μόδας που διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά, στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου, η οποία πραγματοποιήθηκε, όπως κάθε χρόνο, στο πλαίσιο των «Ημερών Θάλασσας 2019».

Στην εκδήλωση, που τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά, τα εμπορικά καταστήματα της πόλης παρουσίασαν τις τάσεις της μόδας για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2019, σε μια προσπάθεια να προβληθεί και να τονωθεί η Πειραϊκή αγορά.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης στον σύντομο χαιρετισμό του, ανέφερε ότι η επίδειξη μόδας του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά είναι πλέον ένας θεσμός που στηρίζει την τοπική αγορά και τα καταστήματά της. Υπογράμμισε ότι είναι μια διοργάνωση που αναβαθμίζεται κάθε χρόνο με περισσότερο κόσμο και με ωραίες παρουσίες. Σημείωσε ότι υποχρέωση του Δήμου και του Εμπορικού Συλλόγου είναι να συνεργάζονται και αυτό κάνουν όλα αυτά τα χρόνια, ώστε να βοηθούν όσο μπορούν την τοπική αγορά, σε μια περίοδο που όλο το επιχειρείν και όλη η αγορά ταλαιπωρείται, όχι μόνο στον Πειραιά, αλλά σε όλη την Ελλάδα.

«Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε, το προσπαθούμε, στο πλαίσιο των δικών μας αρμοδιοτήτων και δυνατοτήτων, να συνεργαζόμαστε με όλους τους φορείς της πόλης για να φέρουμε καλύτερα αποτελέσματα», τόνισε ο κ. Μώραλης.

Στο τέλος του χαιρετισμού του ο κ. Μώραλης συνεχάρη τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά κ. Νίκο Μανεσιώτη και τον Εμπορικό Σύλλογο για τη διοργάνωση και ευχαρίστησε την παρουσιάστρια της διοργάνωσης κα Νόνη Δούνια που – όπως είπε – με πολύ κέφι πάντα έρχεται και υποστηρίζει τις εκδηλώσεις του Δήμου.