Πε. Απρ 25th, 2024

Με ιδιαίτερη δυναμική υποψηφιότητα του Λευτέρη Χρυσοφάκη με τον Μώραλη στον δήμο Πειραιά

Ανάμεσα στο πρόσωπα που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο του δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη, ξεχωρίζει η υποψηφιότητα ενός δυναμικού επιχειρηματία του Πειραιά, του Λευτέρη Χρυσοφάκης.

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Λευτέρης Χρυσοφάκης, ο οποίος δραστηριοποιείται στο Μεγάλο Λιμάνι  στους  κλάδους των επισκευών πλοίων και της εστίασης με την αλυσίδα «Barista Brothers», αποδέχθηκε την πρόταση του δημάρχου με κύριο γνώμονα τη βελτίωση της καθημερινότητας των Πειραιωτών.

Αποκλειστική του προτεραιότητα είναι να καταστεί ο Πειραιάς μια ευρωπαϊκή πόλη – παράδειγμα λειτουργικότητας. Ενώ, ο ίδιος  με κάθε ευκαιρία περπατάει στους δρόμους του Πειραιά και αφουγκράζεται τις ανησυχίες των συνδημοτών του, αποτελώντας ενά από τα δυνατά «χαρτιά» του Γιάννη Μώραλη για τον δήμο.

Στις προτάσεις που κατέθεσε ο Λευτέρης Χρυσοφάκης στον δήμαρχο, τονίζει ότι το βάρος πρέπει να επικεντρωθεί στην επενδυτική ανάπτυξη του Πειραιά, αλλά και την καθαριότητα, ενώ από τις θέσεις του δεν απουσιάζει το ενδιαφέρον για τις συγκοινωνίες, την ασφάλεια και την τουριστική ανάπτυξη.

Ο Λευτέρης Χρυσοφάκης ονειρεύεται έναν Πειραιά πραγματικό νικητή, όπου η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα βρίσκεται σε άμεση συνεργασία με την κοινωνία.

Στο πλαίσιο μάλιστα της προσπάθειάς του να ενημερωθεί απευθείας από τους Πειραιώτες για τις ανάγκες του δήμου, διοργανώνει σε συνεργασία με τον πρόεδρο της 4ης δημοτικής Κοινότητας Πειραιά, ανοιχτή εκδήλωση εν όψει των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο «Geto Cafe», την Τετάρτη 8/5, στις 19:00.