Α΄ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Μώραλης: Δημιουργούμε έναν νέο βρεφονηπιακό σταθμό στα Καμίνια

Την αγορά οικοπέδου στα Καμίνια προκειμένου να ανεγερθεί δημοτικό κτήριο που θα στεγάσει έναν νέο και σύγχρονο Βρεφονηπιακό Σταθμό μεγάλης δυναμικότητας, δρομολόγησε η Δημοτική Αρχή.

Το οικόπεδο βρίσκεται επί των οδών Μουτσοπούλου 84 και Παπαγεωργακοπούλου στα Καμίνια και είναι έκτασης 962 τ.μ. Μετά την απόκτησή του από τον Δήμο, θα ενταχθεί σε τρέχον πρόγραμμα επιδότησης για την κάλυψη κοινωφελούς χρήσης. Σημειώνεται, πως η αγορά του χώρου εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του τόνισε:

«Η αγορά του οικοπέδου για τη δημιουργία νέου Βρεφονηπιακού Σταθμού στα Καμίνια είναι μια σημαντική παρέμβαση, την οποία δρομολογήσαμε, προκειμένου να υπάρχει ένας όμορφος χώρος που να πληροί όλες τις προδιαγραφές για τη φιλοξενία των παιδιών στην περιοχή των Καμινίων. Επιθυμία μας ήταν να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο περιβάλλον για τα παιδιά μας, δουλέψαμε σε αυτή την κατεύθυνση και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα υλοποιηθεί ένα έργο για τα παιδιά της πόλης μας. Στόχος μας είναι στο μέτρο των δυνατοτήτων του Δήμου, να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε κι άλλους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, καθώς και να βελτιώσουμε τις υποδομές στους ήδη υπάρχοντες. Το οφείλουμε στα παιδιά και η ανταμοιβή μας θα είναι πάντα το χαμόγελό τους».

Τελευταία άρθρα

Μπαίνουν οι βάσεις για την κτιριακή επέκταση του Παναρκαδικού Νοσοκομείου

Πρόσκληση 9 εκατ. ευρώ και έγκριση της Προγραμματικής Σύμβασης

7 ώρες ago

1st Thess Youth Festival 2026 – Η νέα γενιά στο προσκήνιο

Η Θεσσαλονίκη δίνει χώρο, φωνή και πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα γενιά.

8 ώρες ago

Ρόδος: Κλειστά αύριο σχολεία & αθλητικές εγκαταστάσεις για την καταγραφή ζημιών

Η παράταση κρίνεται απαραίτητη για την ολοκλήρωση των αναγκαίων ελέγχων και την καταγραφή των ζημιών…

9 ώρες ago

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στη Σίφνο

Η πρόληψη και η φροντίδα της υγείας μας είναι υπόθεση όλων.

9 ώρες ago