Πε. Απρ 25th, 2024
Δημήτρη Στρατηγού

Τέσσερις νέοι υποψήφιοι στο πλευρό του Δημήτρη Στρατηγού στον Πόρο

Συμπληρώνεται το παζλ, των υποψηφίων στον Πόρο ενόψει της εκλογικής μάχης της 26ης Μαΐου. Στο πλαίσιο αυτό, ο συνδυασμός του Δημήτρη Στρατηγού, ο «Ο Πόρος Μας Ενώνει», ανακοίνωσε τέσσερις νέους υποψηφίους, οι οποίοι και θα στελεχώσουν και το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συνδυασμού του Δημήτρη Στρατηγού:

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι, συμπολίτες μας Ποριώτες.

Η ομάδα μας καθημερινά μεγαλώνει. Ο αγώνας μας για έναν καλύτερο Πόρο, προσελκύει καθημερινά, όλο και περισσότερους συμπολίτες μας που δηλώνουν παρόντες σε αυτή την προσπάθεια για το σήμερα και το αύριο του τόπου μας δίπλα στον υποψήφιο δήμαρχο Δημήτρη Στρατηγό και το συνδυασμό μας «Ο Πόρος μας Ενώνει!».

Σας παρουσιάζουμε τέσσερις (4) ακόμη υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους, με τους οποίους συμπληρώνεται και η δεύτερη δεκάδα των στελεχών μας, και οι οποίοι θα διεκδικήσουν την ψήφο και την εμπιστοσύνη σας.

Πρόκειται για τους κ.κ.:
Γκίκας Γάτσινος – Αγρότης
Δημήτριος Δεριζιώτης – Ομότιμος Καθηγητής Πανεπ. Αθηνών
Κατερίνα Μακρή – Έμπορος
Γρηγόρης Μαστροπέτρος – Επιχειρηματίας

Είμαστε βέβαιοι πως θα τους περιβάλλετε και αυτούς, όπως και τους υπόλοιπους με την αγάπη, τη στήριξη και την εμπιστοσύνη σας.

Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Εντός των προσεχών ημερών θα ανακοινωθούν και οι υπόλοιποι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, με τους οποίους και θα ολοκληρωθεί το νικηφόρο ψηφοδέλτιό μας.