Πα. Μαρ 29th, 2024

Παρουσίαστηκε το ψηφοδέλτιο του «Πειραιά Νικητή»

Το όραμα του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» για την πόλη του Πειραιά και την επόμενη πενταετία παρουσιάζουν αυτή την ώρα ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Γιάννης Μώραλης.

Στην αίθουσα Red1925 του Γηπέδου «Γ.Καραϊσκάκης» γίνεται η επίσημη παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων του συνδυασμού που θριάμβευσε το 2014 και ζητά την ανανέωση της εμπιστοσύνης του πειραϊκού λαού.

Το ψηφοδέλτιο του «Πειραιά Νικητή» απαρτίζεται από άτομα με προσφορά στον Πειραιά, με γνώση και εμπειρία από την αυτοδιοίκηση αλλά κυρίως με όρεξη για δουλειά, η οποία θα επιφέρει σημαντικές και καθοριστικές αλλαγές στην εικόνα της πόλης και κυρίως θα συνεχίσει να βελτιώνει την καθημερινότητα των Πειραιωτών.

Τόσο ο Βαγγέλης Μαρινάκης όσο και ο Γιάννης Μώραλης προσήλθαν στο χώρο καταχειροκροτούμενοι από τους παρευρισκόμενους.

Στην ομιλίας του, ο Γιάννης Μώραλης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα πεπραγμένα της σημερινής δημοτικής αρχής η οποία άλλαξε άρδην την εικόνα του Πειραιά, ενώ ιδιαίτερη μνεία έγινε στην έναρξη του εγχειρήματος αυτού το 2013 μαζί με τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς και στη μεγάλη προσφορά του πρώτου -με ρεκόρ σταυρών- δημοτικού συμβούλου στον Πειραιά.

«Αποκτήσαμε τη χαμένη περηφάνια μας και αποκτούμε την αισιοδοξία μας για ένα καλύτερο μέλλον για τον Πειραιά» τόνισε ο Γιάννης Μώραλης, σημειώνοντας πως «βρήκαμε ένα δήμο σε οικονομική ασφυξία, βρήκαμε μια χαμένη χρονιά για όλη τη χώρα».

«Το 2014 βάλαμε τον πήχη ψηλά. Βάλαμε την ψυχή μας, τη δουλειά μας, καταφέραμε πολλά» τόνισε ο κ. Μώραλης, εξαίροντας την προσφορά του κ. Μαρινάκη και του Ολυμπιακού στην πόλη του Πειραιά.

Όπως τόνισε ο δήμαρχος Πειραιά, «βλέπουμε την πόλη στην πραγματική του διάσταση», κάνοντας λόγο για «μακροχρόνιο σχέδιο του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» για τα επόμενα χρόνια. «Όλοι μαζί έχουμε ένα κοινό όραμα» τόνισε.

Σύμφωνα με τον κ. Μώραλη «ο Πειραιάς «δεν θα γυρίσει πίσω, ζητάμε να μεταφέρετε το μήνυμα ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί. Δεν μπορούμε να πάμε σε πειραματισμούς» είπε, αναφερόμενος στους συνυποψηφίους του.

Παράλληλα, όπως τόνισε, «δεν είμαστε ένας κομματικός συνδυασμός, στον Πειραιά πρέπει να πάμε όλοι μαζί, μπορούμε να πάμε την πόλη μπροστά». «Οι ομάδες είναι αυτές κερδίζουν» πρόσθεσε, παρουσιάζοντας τους βασικούς άξονες της επόμενης ημέρας για τον Πειραιά, οι οποίοι καλύπτουν κάθε πτυχή της πόλης.

Κλείνοντας την ομιλία του και με το κοινό να τον επευφημεί, ο κ. Μώραλης αναφέρθηκε εκτενώς στη μεγάλη προσφορά του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη στην αλλαγή της εικόνας του Πειραιά.