Τρ. Μαρ 19th, 2024

Δυο νέες υποψήφιες δημοτικούς συμβούλους ανακοίνωσε ο Γιάννης Μώραλης στον Πειραιά

Δύο νέες υποψηφιότητες προστίθεται στο  ψηφοδέλτιο του «Πειραιά Νικητή» για τις επερχόμες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο λόγος για την ιατρό  Άρτεμιδα Πινακουλάκη-Λεούση  και την επιχειρηματία Κυριακή Αθανασιάδου.

Η κα Πινακουλάκη-Λεούση κατοικεί στον Πειραιά. Είναι ιατρός Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην πόλη μας.

Εργάστηκε στα Νοσοκομεία Βενιζέλειο – Πανάνειο ΠΓΝΗ  και Δερματικών και Αφροδισίων Α. Συγγρός. Έχει εξειδικευτεί   στο Teaching Hospital LGI στο Leeds της Αγγλίας.

Είναι μέλος:

-του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά.
– της Ελληνικής Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Εταιρείας (ΕΔΑΕ)
-της European Association of Dermatology and Venereology (EADV)
– της Ελληνικής Εταιρείας Δερματοχειρουργικής (ΕΕΔΑ)
-της European Society for Cosmetic and Aesthetic Dermatology (ESCAD)
– της Επαγγελματικής Ένωσης Ελλήνων Δερματολόγων

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του καλωσορίσε την Άρτεμις Πινακουλάκη-Λεούση στον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής», τονίζοντας πως πρόκειται για μια αξιόλογη επιστήμονα με επιτυχημένη πορεία στον χώρο της Ιατρικής. «Η κα Πινακουλάκη-Λεούση είναι μια ευγενής και δραστήρια γυναίκα, η οποία  δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην πόλη μας, αγαπάει τον Πειραιά και επιθυμεί να συμβάλει στην προσπάθεια που καταβάλλουμε από το 2014, προκειμένου να γίνει ο Πειραιάς η πόλη που όλοι ονειρευόμαστε. Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά και μέλος σε σημαντικούς ιατρικούς συλλόγους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Χαίρομαι ιδιαίτερα που η κα Πινακουλάκη-Λεούση θα συμμετέχει στις δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής», καθώς πιστεύω πως η τοπική αυτοδιοίκηση και ιδιαίτερα ο Δήμος Πειραιά, έχουν ανάγκη από καταρτισμένα στελέχη, τα οποία είναι επιτυχημένα στον τομέα τους και το μόνο που επιθυμούν είναι να προσφέρουν στην πόλη τους».

Η κα Άρτεμις Πινακουλάκη -Λεούση σε δήλωσή της επεσήμανε: 

«Δεν είμαι πολιτικός, είμαι γιατρός με εξειδίκευση στη Δερματολογία και στην Αφροδισιολογία και θα μιλήσω απλά και από καρδιάς. Είναι πολύ μεγάλη τιμή για μένα η πρόταση του Γιάννη Μώραλη να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής». Θεωρώ καθήκον και υποχρέωση του κάθε πολίτη, να μετέχει ενεργά στα κοινά. Αγαπώ τον Πειραιά, κατοικώ στον Πειραιά, εργάζομαι και ασκώ την επιστήμη μου στον Πειραιά. Το όνειρό μου είναι αυτή η υπέροχη πόλη, να έχει κάποτε την τύχη που της αξίζει. Σαν πόλη που αγκαλιάζει τους κατοίκους και τους επισκέπτες της. Σαν πόλη που ακμάζει επιχειρηματικά και προσφέρει δουλειά και αξιοπρεπή διαβίωση. Γνωρίζω πολύ καλά τις δυσκολίες της δημόσιας διοίκησης και της επιχειρηματικότητας στην χώρα μας. Γι΄ αυτό και θεωρώ ότι μια τετραετία είναι μικρός ορίζοντας για έναν Δήμαρχο για να ολοκληρώσει το έργο του. Ο «Πειραιάς Νικητής» και ο Γιάννης Μώραλης δικαιούνται τον χρόνο που χρειάζεται για να πραγματοποιήσει τα πλάνα και τις δεσμεύσεις του και είμαι σίγουρη ότι θα τον έχει. Εγώ υπόσχομαι, εφόσον εκλεγώ να είμαι αγωνιστικό μέλος μιας καλής ομάδας, που θα ενώσει τις δυνάμεις της για μια πιο όμορφη πόλη και ένα καλύτερο αύριο».

Η κα Κυριακή Αθανασιάδου (Κίρκη) θα είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Γιάννη Μώραλη και τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η κα Αθανασιάδου μεγάλωσε στον Πειραιά και είναι επιχειρηματίας στον τομέα της εστίασης. Έχει σπουδάσει δημοσιογραφία και υποκριτική.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του επεσήμανε πως στις δημοτικές εκλογές είναι σημαντικό να αναδειχθούν άφθαρτα πρόσωπα, τα οποία έχουν διάθεση να προσφέρουν στην πόλη μας. «Καλωσορίζω στον συνδυασμό μας την Κυριακή Αθανασιάδου. Πρόκειται για μια νέα επιχειρηματία, η οποία έχει παρακολουθήσει τις προσπάθειες μας τα τελευταία 4,5 χρόνια να αλλάξει προς το καλύτερο ο Πειραιάς και θέλει να συμμετέχει στη συνέχεια του έργου μας. Είναι αισιόδοξο το γεγονός ότι συντάσσονται με τον συνδυασμό μας πολίτες που αγαπούν τον Πειραιά και μοιράζονται το ίδιο όραμα με εμάς για μια πιο όμορφη και φιλική πόλη».

Η κα Κυριακή Αθανασιάδου τόνισε σε δήλωσή της:

«Με μεγάλη χαρά συμμετέχω στον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» με τον Γιάννη Μώραλη ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος. Στόχος μου είναι να συμβάλλω στην προσπάθεια του Δημάρχου για έναν πιο λειτουργικό και όμορφο Πειραιά. Πιστεύω ότι οι νέοι άνθρωποι οφείλουν να συμμετέχουν στα κοινά με τη δυναμική και τις φρέσκες ιδέες τους, για να προσφέρουν στην πόλη που ζουν και αγαπούν».

Πηγή: peiraiasnews.gr