Α΄ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Υποψήφιος με τον Γιάννη Μώραλη ο Γρήγορης Καψοκόλης

O κ. Γρηγόρης Καψοκόλης θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Γιάννη Μώραλη και τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου, προερχόμενος από τον συνδυασμό του Βασίλη Μιχαλολιάκου.

O κ. Καψοκόλης γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά.

Από το 2010 έως και σήμερα είναι Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά. Από το 2012 έως το 2014, διετέλεσε Αντιδήμαρχος Πρασίνου & Περιβάλλοντος του Δήμου Πειραιά.

Υπήρξε Πρόεδρος Παιδείας στην Ε΄ Δημοτική Κοινότητα, Αντιπρόεδρος στη Διαχείριση Ακίνητης Περιουσίας του Δήμου Πειραιά, μέλος της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, καθώς και μέλος Δ.Σ. του Ο.Π.Α.Ν.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του καλωσόρισε τον κ. Γρηγόρη Καψοκόλη στον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής», επισημαίνοντας:

«Έχω τη χαρά να ανακοινώσω την υποψηφιότητα του Γρηγόρη Καψοκόλη με τον συνδυασμό μας στις δημοτικές εκλογές. Πρόκειται για έναν αξιόλογο εν ενεργεία Δημοτικό Σύμβουλο και έμπειρο αυτοδιοικητικό στέλεχος, με πολυετή εμπειρία στο Δημοτικό Συμβούλιο, έχοντας θητεύσει σε θέσεις ευθύνης όπως είναι η Αντιδημαρχία Πρασίνου & Περιβάλλοντος, μέλος στην Οικονομική Επιτροπή και στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου καθώς και στο Δ.Σ. του Ο.Π.Α.Ν. Ο Γρηγόρης Καψοκόλης είναι ένας δραστήριος Πειραιώτης που μέσα από την ενασχόλησή του με τον Δήμο Πειραιά, έχει διαπιστώσει την προσπάθεια που καταβάλλουμε τα τελευταία 4,5 χρόνια για να αλλάξει προς το καλύτερο ο Πειραιάς και επιθυμεί να συμμετέχει στη συνέχεια της προσπάθειας αυτής. Ζούμε σε μια εποχή, όπου η ένωση δυνάμεων, πέρα από κομματικές ή ιδεολογικές ταυτότητες, είναι απαραίτητη για να προχωρήσουμε μπροστά».

O κ. Γρηγόρης Καψοκόλης σε δήλωσή του επεσήμανε:

«Μετά από ώριμη σκέψη, πάνω από πρόσωπα και κόμματα, και με μοναδικό γνώμονα το καλό της πόλης μας, αποδέχτηκα την πρόταση του Δημάρχου Γιάννη Μώραλη, να συστρατευτώ μαζί του στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου. Μοναδικός μου σκοπός είναι η ανάπτυξη του Πειραιά και η ανάδειξή του στα πρότυπα μιας σύγχρονης ευρωπαϊκής πόλης, τόσο για τους κατοίκους του όσο και για τους επισκέπτες του. Εννέα χρόνια τώρα, τιμώντας την εμπιστοσύνη των Πειραιωτών, προσπαθώ να συμβάλλω μέσα από το Δημοτικό Συμβούλιο για έναν καλύτερο Πειραιά. Δέσμευσή μου είναι να συνεχίσω να αγωνίζομαι μόνο γι΄ αυτό, προσπαθώντας να φανώ αντάξιος των προσδοκιών των Πειραιωτών, γιατί αξίζουμε το καλύτερο».

Τελευταία άρθρα

Δήμος Βιάννου: Καλύπτει από το 2027 τα ενοίκια εκπαιδευτικών που επιλέγουν να μείνουν στην περιοχή

Σε μία ουσιαστική παρέμβαση για την αντιμετώπιση του προβλήματος στέγασης εκπαιδευτικών και άλλων δημοσίων υπαλλήλων…

10 ώρες ago

Παρέμβαση Κολιάδη για την παραλία Τσαμπίκα μετά τις καταγγελίες για εργασίες

Άμεση παρέμβαση για την κατάσταση που είχε δημιουργηθεί στην παραλία Τσαμπίκα πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ρόδου…

10 ώρες ago

Δυτική Μακεδονία: Νέα τουριστική ταυτότητα με ψηφιακή πύλη, AI και στόχο τον τουρισμό τεσσάρων εποχών

Σε μια νέα φάση οργανωμένης τουριστικής προβολής επιχειρεί να περάσει η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, παρουσιάζοντας…

10 ώρες ago

Καλαμάτα: Εγκαινιάστηκε η αναβαθμισμένη κεντρική παιδική χαρά στο αναψυκτήριο

Στην παράδοση μιας ακόμη αναβαθμισμένης υποδομής για παιδιά και οικογένειες προχώρησε ο Δήμος Καλαμάτας, με…

11 ώρες ago

Αγία Παρασκευή: Πλήθος κόσμου στη δεύτερη μέρα της «Πόλης Πολιτισμού 2026» – Αφιέρωμα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Με μεγάλη συμμετοχή πολιτών συνεχίστηκαν για δεύτερη ημέρα οι εκδηλώσεις της «Πόλης Πολιτισμού 2026» στην…

11 ώρες ago

Καιρός: Αφρικανική σκόνη, θερμοκρασίες έως 37 βαθμούς και «Red Code» για πολύ υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς

Ιδιαίτερα επιβαρυμένες καιρικές συνθήκες διαμορφώνονται σήμερα, Κυριακή 30 Αυγούστου 2026, σε αρκετές περιοχές της χώρας,…

12 ώρες ago