Πε. Απρ 25th, 2024

Ανοιχτή εκδήλωση-συζήτηση από τον Χρήστο Τεντόμα για την υπογειοποίηση των γραμμών του τραίνου στα Σεπόλια

Σε εκδήλωση – συζήτηση αναφορικά με την υπογειοποίηση των γραμμών του τραίνου στα Σεπόλια προσκαλεί τους δημότες της πρωτεύουσας ο δημοτικός σύμβουλος και επικαφαλής της δημοτικής παράταξης «Η Αθήνα είμαστε εμείς», Χρήστος Τεντόμας, την Κυριακή 9/12 στις 11:00 π.μ., στα Σεπόλια.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, ο οποίος είναι κάτοικος της περιοχής σε παλαιότερη δήλωσή του αναφορικά με το σιδηροδρομικό έργο στα Σεπόλια επεσήμανε την σπουδαιότητά του λέγοντας ότι «με το νέο έργο οι προσπάθειες που κάναμε όλα αυτά τα χρόνια για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και της μετακίνησης των πολιτών της πόλης μας, βρίσκονται στο σωστό δρόμο. Θα συνεχίσουμε να έχουμε στο επίκεντρο των στόχων μας την επίλυση όλων των καθημερινών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι πολίτες της πόλης μας για να αναβαθμίσουμε την καθημερινότητά τους».

Ο κ. Τεντόμας μετά την επίσημη ανακοίνωσή της καθόδου του στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ως επικεφαλής της κίνησης «Η Αθήνα είμαστε εμείς» παρουσιάζει έντονη κοινωνική δράση με στόχο την στήριξη των ευπαθών ομάδων αλλά και την γενικότερη αναβάθμιση της καθημερινότητας όλων των κατοίκων της Αθήνας. Χαρακτηριστική πρωτοβουλία είναι το «Βανάκι της Αγάπης», που γυρίζει τις γετονιές της πρωτεύουσας και μοιράζει αγαθά σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη.

Στο ίδιο πνέυμα κινούνται και οι προτάσεις του συνδυασμού «Η Αθήνα είμαστε εμείς» για τα άτομα με αναπηρία και την προσβασιμότητα στην Αθήνα. Ο Χρήστος Τεντόμας προτείνει την σύσταση Αντιδημαρχίας για την προσβασιμότητα στην πόλη, δημιουργία χώρων στάθμευσης για ΑΜΕΑ έξω από κάθε δημοτική υπηρεσία, σύσταση τοπικής δημοτικής συγκοινωνίας με μικρά λεωφορεία που θα επιτρέπουν τη μετακίνηση των ανθρώπων με αναπηρία,  Προσβασιμοτητα στην πληροφόρηση και στην επικοινωνία με τη δημοτική Αρχή με την βοήθεια των νέων τεχνολογιών και τη δημιουργία ειδικής online πλατφόρμας και τελικά αλλαγή νοοτροπίας που ξεκινά από την ίδια τη δημοτική αρχή τις υπηρεσίες του δήμου και τέλος τον πολίτη.