Τε. Απρ 24th, 2024

Λύση ανάγκης για τον ΣΥΡΙΖΑ ο Ηλιόπουλος στον δήμο Αθηναίων

Μόλις πέντε μήνες πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου το κυβερνών κόμμα φαίνεται ότι βρήκε τον υποψήφιο δήμαρχο που θα αναμετρηθεί με τον Κώστα Μπακογιάννη στην «μάχη» του δήμου Αθηναίων. Ο λόγος για τον υφυπουργό Εργασίας Νάσο Ηλιόπουλο, ο οποίος όπως όλα δείχνουν «κλείδωσε» για τον δήμο της πρωτεύουσας.

Μετά τις απανωτές αρνήσεις που δέχθηκε ο Αλέξης Τσίπρας στις προτάσεις για τον κορυφαίο δήμο της χώρας και εξαιτίας της αδυναμίας του ΣΥΡΙΖΑ να κατεβάσει ένα «δυνατό» όνομα στον δήμο Αθηναίων, φαίνεται ότι κατέληξε στην ανίσχυρη υποψηφιότητα του Νάσου Ηλιόπουλου, η οποία σύμφωνα με τους έπειρους της αυτοδιοίκησης χαρακτηρίζεται ως λύση ανάγκης για την Κουμουνδούρου.

Μιλώντας στο news24/7 ο Πάνος Σκουρλέτης και απαντώντας σε σχετική ερώτηση έπλεξε το εγκώμιο του υφυπουργού Εργασίας λέγοντας ότι «ο Νάσος Ηλιόπουλος έχει κάνει πολύ καλή δουλειά ως επικεφαλής του σώματος επιθεώρησης εργασίας, έγινε ο προστάτης των εργαζομένων, είναι γεννημένος στην Αθήνα, η οικογένειά του είχε ασχοληθεί με τα δημοτικά στην Αθήνα, είναι ένα παιδί της διπλανής πόρτας που μπορεί να προσφέρει πολλά».

Μάλιστα ο κ. Σκουρλέτης, απέρριψε τις εκτιμήσεις ότι υπάρχει δυστοκία στην επιλογή υποψηφιότητας για τον δήμο Αθηναίων λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 αρχές του έτους, τον Ιανουάριο, είχαν ανακοινωθεί οι υποψηφιότητες Δούρου-Σακελλαρίδη».

Το θέμα, πρόσθεσε, «είναι να έχουμε τέτοιες υποψηφιότητες που να εγγυώνται ότι θα έχουμε σοβαρή αντιπαράθεση για τα προβλήματα της Αθήνας».