Πα. Απρ 26th, 2024

Τις αθλητικές εγκαταστάσεις του δήμου Αθηναίων επισκέφθηκε ο Κώστας Μπακογιάννης (pics)

Το Σεράφειο κολυμβητήριο επισκέφθηκε σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος της πρωτεύουσας Κώστας Μπακογιάννης, όπου συζήτησε με τους αρμόδιους φορείς, τους κατοίκους της περιοχής, αλλά και νέους αθλητές σχετικά με τις αθλητικές εγκαταστάσεις και υπηρεσίες που προσφέρει ο δήμος της Αθήνας. 

 

Ο υποψήφιος δήμαρχος αφού ενημερώθηκε για την κατάσταση από τους ίδιους του δημότες κατέληξε στην διαπίστωση ότι οι δημότες της πρωτεύουσας δε μπορούν να απολαύσουν τις εγκαταστάσεις και τους αθλητικούς χώρους του δήμου εξαιτίας της ολιγωρίας που έχει επιδείξει η σημερινή δημοτική αρχή, ως προς την συντήρηση και την αναβάθμιση τους. 

Ο Μπακογιάννης αφού αντίκρισε δια ζώσης τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της περιοχής κρίνει επιτακτική την ανάγκη συνολικού επανασχεδιασμού για τους χώρους άθλησης, όπως ανέφερε στην ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα το Σεράφειο κολυμβητήριο παρότι αποτελεί ένα σύγχρονο κέντρο αθλητισμού με πολλαπλές χρήσεις, παραμένει υποβαθμισμένο καθώς οι χώροι γύρω απο αυτό παρουσιάζουν εικόνα εγκατάλειψης. Έλλειψη φωτισμού και κλειστοί χώροι λόγω επικινδυνότητας οδηγούν τις ομάδες να μην βρίσκουν διαθέσιμους χώρους για την πραγματοποίηση των προπονήσεων.

Παράλληλα δεκάδες γονείς επεσήμαναν την ανάγκη δημιουργίας μιας πεζογέφυρας, ώστε τα παιδιά να χρησιμοποιούν τους δημοτικούς αθλητικούς χώρους με απόλυτη ασφάλεια.

Όπως υπογράμμισε στο τέλος ο υποψήφιος της ΝΔ για τον δήμο Αθηναίων η ανατροπή της εικόνας εγκατάλειψης των  αθλητικών εγκαταστάσεων της πρωτεύουσας είναι θέμα πολιτισμού. 

Δείτε την ανάρτηση του Κώστα Μπακογιάννη: