Πα. Απρ 19th, 2024

Καθαριότητα, ασφάλεια και φωτισμός οι πρώτες προτεραιότητες του Κώστα Μπακογιάννη

Το μήνυμα ότι η Ευρώπη οφείλει να επικεντρώσει τις πολιτικές της στη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών έστειλε ο Κώστας Μπακογιάννης, μιλώντας σε κορυφαίο συνέδριο για την εξωτερική πολιτική της Ευρωπαϊκής Ενωσης που έγινε αυτή την εβδομάδα στη Λισαβόνα με τη συμμετοχή προσωπικοτήτων από πολλές χώρες.

Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Αθηναίων, ο οποίος ήταν προσκεκλημένος ομιλητής, επικεντρώθηκε στην ανάγκη η Ευρώπη να απεγκλωβιστεί από ατέρμονες συζητήσεις φιλολογικού χαρακτήρα και να συμφωνήσει σε σαφείς και στοχευμένες πολιτικές, που θα κάνουν καλύτερη την καθημερινή ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων.

Ο Κώστας Μπακογιάννης, πάντως, προετοιμάζεται μαζί με τους συνεργάτες του ενόψει της ανάληψης των νέων καθηκόντων του την 1η Σεπτεμβρίου, έχοντας ως προτεραιότητα ακριβώς αυτά που είπε στους κορυφαίους Ευρωπαίους παράγοντες με τους οποίους συζήτησε στην Πορτογαλία… Τη βελτίωση της καθημερινότητας των Αθηναίων με παρεμβάσεις και δράσεις που θα ξεδιπλωθούν τους μήνες που θα ακολουθήσουν. Δηλαδή, καθαριότητα, ασφάλεια, φωτισμός, πράσινο και ανάκτηση του δημόσιου χώρου.