Σα. Μάι 11th, 2024

Η κεντρική προεκλογική ομιλία της Σοφίας Νικολάου στην Πλατεία Κολοκοτρώνη

Στην τελική ευθεία προς τις κάλπες της 7ης Ιουλίου η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ Σοφία Νικολάου για την Α΄ Αθηνών, πραγματοποιεί την κεντρική της ομιλία.

Η δικηγόρος, η οποία δραστηριοποιείται και περιοδεύει στις γειτονιές της πρωτεύουσας τα τελευταία χρόνια, απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα προς όλους τους νεοδημοκράτες για την κεντρική της ομιλία, στέλνοντας μήνυμα νίκης της ΝΔ στις προσεχείς κάλπες.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 1 Ιουλίου, στην Πλατεία Κολοκοτρώνη, στις 19:30.

Ακολουθεί η πρόσκληση της υποψήφιας βουλευτή:

Καθώς η προεκλογική εκστρατεία μπαίνει πλέον στην τελική της ευθεία, σας καλώ τη Δευτέρα, 1 Ιουλίου στην κεντρική μου ομιλία, όπου θα μοιραστώ με όλους τους προβληματισμούς και τις έγνοιες των πολιτών που ακούω εδώ και τουλάχιστον 2 χρόνια που επισκέπτομαι τις γειτονιές της Αθήνας. Όμως θα μιλήσουμε και για τις λύσεις στα προβλήματα που μας αφορούν περισσότερο. Μέχρι τώρα ήμουν μια επαγγελματίας πολίτης. Η αγάπη μου και η ανησυχία για την πορεία που έχει πάρει η πατρίδα μας με έκαναν να αποφασίσω να ενεργοποιηθώ στην πολιτική. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τίμησε χρίζοντάς με υποψήφια στην ‘Α περιφέρεια της Αθήνας, όπου ζω και εργάζομαι τα τελευταία 23 χρόνια. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών, περπατώ στις γειτονιές της Αθήνας. Συζητάω με χιλιάδες πολίτες, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι τους ακούω. Ακούω τα προβλήματά τους, τα όνειρά τους, τις προσδοκίες τους και όλα τα προβλήματα που τους κρατούν ξύπνιους τη νύχτα. Πραγματικά πιστεύω ότι δεν μπορούμε να εκπροσωπήσουμε σωστά τους πολίτες αν δεν συνδεθούμε ουσιαστικά μαζί τους. Οι άνθρωποι έχουν κουραστεί. Έχουν κουραστεί να φοβούνται, να εργάζονται τόσο σκληρά και να μην αμείβονται, αλλά να εξακολουθούν να πληρώνουν υψηλούς φόρους. Έχω ακούσει τους πολίτες, και τους έχω κατανοήσει! Και θα συνεχίσω να είμαι δίπλα τους. Σας περιμένω στην κεντρική μου ομιλία για να τα πούμε όλα.