Πα. Απρ 19th, 2024

Το αδιαχώρητο στην κεντρική ομιλία του Νικήτα Κακλαμάνη – Πάνω από 3.000 κόσμος (Εικόνες)

«Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας, αυτή μου δίνει δύναμη εδώ και 30 χρόνια…» είπε συγκινημένος, ο Νικήτας Κακλαμάνης για τους χιλιάδες φίλους του, που έδωσαν το βροντερό παρών στην κεντρική προεκλογική του ομιλία.

Η εκδήλωση κορυφώθηκε με μία πατριωτικού περιεχομένου ομιλία από τον άνθρωπο, που θεωρείται πλέον ο Νέστορας της ΝΔ αλλά υπήρχαν ακόμη και άλλα δυνατά στοιχεία τα οποία έδωσαν έντονο χρώμα.

Ήταν το θερμό καλωσόρισμα από τον Περιφερειάρχη, Γιώργου Πατούλη, που τόνισε τη στάση πρωτοπορίας την οποία ακολουθεί ως σήμερα ο νυν αντιπρόεδρος της Βουλής

Ήταν η επιστολή του ευρωβουλευτή και πρώην προέδρου της ΝΔ,  Βαγγέλη Μειμαράκη, ο οποίος χαρακτήρισε τον Ν. Κακλαμάνη, συνείδηση της «γαλάζιας» Παράταξης.

Του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, που απένειμε τα εύσημα στον Νικήτα για το πολιτικό θάρρος του να λέει πάντα ελεύθερα τη γνώμη του.

-Του καθηγητή, Γιώργου Μάζη ο οποίος προλόγισε με έναν συγκλονιστικό λόγο τον Αντιπρόεδρο της Βουλής

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-Της νεοεκλεγείσας, δημάρχου Χαλκιδέων, Ελένης Βάκα, που εξήρε το ρόλο του Ν. Κακλαμάνη στις πρόσφατες αυτοδιοικητικέςεκλογές ως κεντρικός συντονιστής αλλά και το ήθος του.

-Του 17 χρονου έφηβου, Βαγγέλη Πιτσιδόπουλου, ο οποίος θα ψηφίσει για πρώτη φορά σε βουλευτικές εκλογές και συγκίνησε με τα θερμά λόγια για τον «φίλο του Νικήτα».

Ήταν ακόμη, η παρουσία της Μαριέτας Γιαννάκου στη πρώτη σειρά των καθισμάτων, του τ. αντιπροέδρου της Βουλής, Γιώργου Σούρλα, των υποψήφιων βουλευτών Α’ Αθήνας, Θ. Φορτσάκη, Μ. Λαθούρη, Α. Μωραιτάκη, των μεγάλων καλλιτεχνών: Μ. Κοντού, Κ. Γκρέι Ε. Ροδάς, Κ. Πρέκα, Π. Σταθακοπούλου, Δημήτρη Ιατρόπουλου, Βασίλη Σαλέα καθώς και χιλιάδων άλλων φίλων του κορυφαίου πολιτικού, που είχαν έρθει (ακόμη και με αναπηρικά καροτσάκια) για να ακούσουν τον «Νικήτα τους»…