Α΄ ΑΘΗΝΩΝ

Συνεχίζει τις επισκέψεις στις γειτονιές της Αθήνας ο Κώστας Μπακογιάννης

Στην περιοχή του Παγκρατίου περπάτησε το μεσημέρι ο Κώστας Μπακογιάννης συζητώντας με κατοίκους και εργαζόμενους για τα  προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους.

Την επόμενη ημέρα της πρώτης Κυριακής των εκλογών ο υποψήφιος Δήμαρχος συνεχίζει ασταμάτητα τις επισκέψεις σε γειτονιές της Αθήνας  προκειμένου να κουβεντιάσει  το σχέδιο του για την πόλη με τις Αθηναίες και τους Αθηναίους . Το ίδιο θα κάνει τα επόμενα εικοσιτετράωρα μέχρι και την Παρασκευή καλώντας τους δημότες να δώσουν το παρόν στις κάλπες  την επόμενη Κυριακή  προκειμένου  να  εκλέξουν τον νέο Δήμαρχο Αθηναίων.

«Συνεχίζουμε όπως ξεκινήσαμε. Στην καθημερινότητα της Αθήνας. Σε κάθε γειτονιά, για να γίνει η κάθε Αθηναία και ο κάθε Αθηναίος μέρος της αλλαγής που θέλουμε να δούμε στην πόλη. Ξανά στους δρόμους της Αθήνας. Τώρα αλλά και μετά», τόνισε ο Κώστας Μπακογιάννης.

Ταυτόχρονα αναφέρθηκε στην σημασία της κάλπης της ερχόμενης Κυριακής 2 Ιουνίου. «Η παρουσία όλων ξανά είναι καθοριστικής σημασίας για την πόλη. Χθες έγινε το πρώτο σημαντικό βήμα. Η ψήφος των Αθηναίων ήταν και είναι εμπιστοσύνη αλλά και εντολή να φύγουμε  μπροστά. Όλοι μαζί  πάμε να ανεβάσουμε την Αθήνα Ψηλά», τόνισε ο Κώστας Μπακογιάννης  μιλώντας για την αλλαγή που έχει ανάγκη η πρωτεύουσα.

Τελευταία άρθρα

ΚΕΔΕ στη ΔΕΘ 2026: Οι Δήμοι ανεβάζουν τον πήχη των διεκδικήσεων για αρμοδιότητες, πόρους και αποκέντρωση

Με σαφές θεσμικό και πολιτικό στίγμα αναμένεται να δώσει το «παρών» στη φετινή 90ή Διεθνή…

12 ώρες ago

Δύσκολες ώρες για τον Αχιλλέα Μπέο

Έχασε την αδερφή του από ανακοπή, την ώρα που κολυμπούσε στη θάλασσα.

13 ώρες ago

Κοινό μέτωπο Περιφέρειας Θεσσαλίας & Δήμου για τον δρόμο Λάρισας-Φαρσάλων

Ο Περιφερειάρχης άνοιξε τον φάκελο των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη ή δρομολογούνται στην περιοχή.

14 ώρες ago

Ξεκίνησε η μεγάλη ανάπλαση του Εμπορικού Κέντρου του Δήμου Αιγάλεω

Eπένδυση 6 εκατ. ευρώ για έναν σύγχρονο, προσβάσιμο, πράσινο και λειτουργικό δημόσιο χώρο.

14 ώρες ago

Νέο πολιτιστικό κέντρο στον Δήμο Αμφίκλειας – Ελάτειας

Ένα ακίνητο της σιδηροδρομικής περιουσίας αποκτά νέα ζωή, συνδέοντας την αξιοποίησή του με τον πολιτισμό…

15 ώρες ago