Πα. Απρ 26th, 2024

Ο Γιώργος Μπρούλιας ο νέος δήμαρχος Αθηναίων

Κατόπιν συνεδρίασης της πλειοψηφούσας δημοτικής παράταξης «Δικαίωμα στην πόλη – Γ. Καμίνης», εξελέγη νέος δήμαρχος πρωτεύουσας, μετά την παραίτηση του Γιώργου Καμίνη από τη θέση του δημάρχου, προκειμένου όπως ορίζει ο νόμος να θέσει υποψηφιότητα για ευρωβουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής.

Ο κ. Μπρούλιας επικράτησε στις εσωτερικές διαδικασίες με 18 ψήφους έναντι 7 που έλαβε ο πρόεδρος του ΔΣ, Νώντας Λαμπρακάκης.

Τη θέση του σημάρχου αναλαμβάνει ο Γιώργος Μπρούλιας, ο οποίος είναι αντιδήμαρχος καθαριότητας και υποψήφιος με τον Παύλο Γερουλάνο στις επικείμενες δημοτικές εκλογές,  ο οποίος επικράτησε στις εσωτερικές διαδικασίες με 18 ψήφους έναντι 7 που έλαβε ο πρόεδρος του ΔΣ, Νώντας Λαμπρακάκης.

Ο νέος δήμαρχος  θα παραμείνει στη θέση αυτή μέχρι τον Σεπτέμβριο, οπότε και θα αναλάβει η δημοτική Αρχή που θα εκλεγεί στις επερχόμενες εκλογές.

Δεν είναι βέβαια λίγοι αυτοί που σχολιάζουν ότι επελέγη ο εκπρόσωπος ενός τομέα, αυτού της καθαριότητας, που δεν ήταν και από τα δυνατά στοιχεία της δημοτικής Αρχής Καμίνη.