Τρ. Απρ 16th, 2024

Απίστευτο: Υποψήφια του Γερουλάνου μοιράζει προεκλογικά φυλλάδια σε … σχολείο

Ξεπέρασε τον εαυτό της υποψήφια δημοτική σύμβουλος του Παύλου Γερουλάνου κάνοντας προεκλογικό αγώνα στα … δημοτικά σχολεία της Κυψέλης.

Ο λόγος για την Χριστίνα Βασιλείου, η οποία είναι εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος για την εποπτεία και τον συντονισμό των δράσεων των παιδικών εξοχών, Πρόεδρος Επιτροπής Πιστοποίησης Παιδικών Σταθμών και Αντιπρόεδρος στο Δημοτικό Βρεφοκομείο Αθηνών, ενώ εκλέγεται στον δήμο Αθηναίων από το 2002, όπως αναφέρει στο φυλλάδιό της, το οποίο μοίρασε στα σχολεία της περιοχής.

Πιο συγκεκριμένα στα δημοτικά σχολεία της Κυψέλης διανεμήθηκαν ενημερωτικά φυλλάδια για τις παιδικές κατασκηνώσεις του δήμου, τα οποία προς έκπληξη των γονέων και των εκπαιδευτικών συνοδεύονταν από το προεκλογικό ύλικο της κας Βασιλείου, η οποία ευχαριστεί τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων Παύλο Γερουλάνο, γιατί την εμπιστεύτηκε και της έδωσε τη δυνατότητα να συνεχίζει να ασχολείται με τα κοινά και να συμμετέχει ενεργά στον δήμο Αθηναίων με τον συνδυασμό «Αθήνα είσαι εσύ».

Ωστόσο σύμφωνα με την εγκύκλιο – οδηγό που εξέδωσε το ΥΠΕΣ για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές απαγορεύεται ρητά η διανομή οποιουδήποτε προεκλογικού υλικού σε δημόσιους φορείς και συμπεραίνουμε ότι ίσως ο υποψήφιος του ΚΙΝΑΛ για τον δήμο Αθηναίων, Παύλος Γερουλάνος, θα έπρεπε να έχει ενημερώσει καλύτερα τους συνεργάτες του για το fair play των εκλογών…

Μετά τη «θύελλα» αντιδράσεων που προκλήθηκε από την δραστηριότητα της Χριστίνας Βασιλείου εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση:

Με απόφαση του υποψηφίου Δημάρχου Αθηναίων, Παύλου Γερουλάνου, η κυρία Χριστίνα Βασιλείου δεν είναι πλέον υποψήφια με τον συνδυασμό “ΑΘΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ”. Δεν νοείται οποιαδήποτε χρήση δομών και διαδικασιών του Δήμου για προεκλογική εκστρατεία. Είναι θέμα αρχής.