Τε. Μάι 8th, 2024

Άκης Τσομάκης: Έχουμε ανάγκη την Αθήνα και η Αθήνα εμάς

* Του υποψήφιου διαμερισματικού συμβούλου στον δήμο Αθηναίων με τον Κώστα Μπακογιάννη

Χρειαζόμαστε τη πόλη σύμβολο που πραγματικά ανέδειξε και δίδαξε τον πολιτισμό και τη φιλοσοφία, τη πόλη που αποτέλεσε παράδειγμα προς μίμηση μέσα στους αιώνες και που οφείλουμε να ξαναζωντανέψουμε μέσα από τις σύγχρονες σελίδες της ιστορίας μας.

Το κέντρο της Αθήνας, με βαριά κληρονομία αποτελεί κύριο σημείο αναφοράς παγκόσμιου ενδιαφέροντος και θα πρέπει πρωτίστως να το διατηρήσουμε αλώβητο μέσα από νέες, καινοτόμες ιδέες και απόψεις και μετέπειτα να το οδηγήσουμε ένα βήμα παρακάτω όπως πραγματικά του αξίζει. Εδώ η Αθήνα μας χρειάζεται όλους!

Η λέξη συμμετοχή στροβιλίζεται στις σκέψεις μου και με έκανε να δηλώσω παρών σε αυτή τη δύσκολη συγκυριακά εποχή, καθώς τα δύσκολα είναι αυτά που γοητεύουν. Θα πρέπει να αποτελέσουμε το εφαλτήριο για μια νέα Αθήνα γιατί μπορεί να ζούμε το παρόν αλλά το μέλλον είναι αυτό που συναρπάζει.

Οι νέοι οφείλουν να έχουν φωνή και λόγο. Κάθε συμμετοχή είναι υπερπολύτιμη και κάθε άποψη είναι χρήσιμη για να μπορέσουμε όλοι μαζί να δημιουργήσουμε και να αποτελέσουμε τη φυσική συνέχεια της πόλης μας, της Αθήνας μας!

Όλοι μαζί μπορούμε, όλοι μαζί για να πάμε την ΑΘΗΝΑ ΨΗΛΑ!

* Ο Ακής Τσομάκης είναι Μηχανικός Γεωτεχνολογίας και Περιβάλλοντος και σήμερα κατέχει διευθυντική θέση σε πολυεθνική αλυσίδα του λιανικού εμπορίου. Είναι υποψήφιος διαμερισματικός σύμβουλος στην 1ο διαμέρισμα του δήμου Αθηναίων , με τον Κώστα Μπακογιάννη.