Πε. Απρ 25th, 2024

Η συµβολική κίνηση του Μπακογιάννη πριν την ανακοίνωση των υποψηφίων του

Λίγα εικοσιτετράωρα πριν από την ανακοίνωση των υποψήφιων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων του, ο Κώστας Μπακογιάννης είχε συναντήσεις μαζί τους και στα επτά Δημοτικά Διαμερίσματα.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων θέλησε να δει ξεχωριστά καθεμία από τις επτά ομάδες των συνολικά 155 υποψήφιων κοινοτικών συμβούλων, αλλά και τους υποψήφιους για το Δημοτικό Συμβούλιο.

Οι συναντήσεις έγιναν στου Ψυρρή, το Παγκράτι, το Θησείο, τον Κολωνό, τα Ανω Πατήσια, τη Φωκίωνος Νέγρη και τους Αμπελοκήπους, ενώ τους 74 που θα βρίσκονται στο ψηφοδέλτιο για το Δημοτικό Συμβούλιο τους συνάντησε τελευταίους στην καρδιά της πόλης, την οδό Κολοκοτρώνη.

«Ούτε λεπτό χαμένο τώρα μέχρι τις εκλογές, αλλά κυρίως αμέσως μετά», ήταν η προτροπή του Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος, όπως λένε συνεργάτες του, έφτιαξε την πιο υπερκομματική και πολυσυλλεκτική ομάδα των τελευταίων δεκαετιών, συνδυάζοντας εμπειρία και ανανέωση.

Πάνω από το 60% των υποψηφίων κατεβαίνει πρώτη φορά σε εκλογές, δίνοντας μια έντονη δυναμική ανανέωσης στον συνδυασμό «Αθήνα Ψηλά»