Α΄ ΑΘΗΝΩΝ

Παρέμβαση Μπακογιάννη για τον «Δρομέα» και τα περί μεταφοράς στα Σκόπια

Παρέμβαση για το θέμα που έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων από την αποκάλυψη του Κώστα Βαρώτσου ότι στην πρόσφατη συνάντηση που είχε με την υπουργό Πολιτισμού, του έθεσε στη συζήτηση που είχαν την ιδέα για τη μεταφορά του Δρομέα στα Σκόπια, έκανε ο υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης.

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, ο κ. Μπακογιάννης έστειλε αυστηρό μήνυμα,  καλώντας όλους να σέβονται την πόλη και να μην χρησιμοποιούν τα σύμβολά της για δημόσιες σχέσεις.

Σε ανάρτησή του στο Facebook ο κ. Μπακογιάννης έγραψε: «Τα σύμβολα της πρωτεύουσας δεν προσφέρονται για τις δημόσιες σχέσεις κανενός υπουργού και καμίας κυβέρνησης. Να σεβόμαστε την Αθήνα και τον πολιτισμό της».

Τελευταία άρθρα

Μπαίνουν οι βάσεις για την κτιριακή επέκταση του Παναρκαδικού Νοσοκομείου

Πρόσκληση 9 εκατ. ευρώ και έγκριση της Προγραμματικής Σύμβασης

9 ώρες ago

1st Thess Youth Festival 2026 – Η νέα γενιά στο προσκήνιο

Η Θεσσαλονίκη δίνει χώρο, φωνή και πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα γενιά.

10 ώρες ago

Ρόδος: Κλειστά αύριο σχολεία & αθλητικές εγκαταστάσεις για την καταγραφή ζημιών

Η παράταση κρίνεται απαραίτητη για την ολοκλήρωση των αναγκαίων ελέγχων και την καταγραφή των ζημιών…

11 ώρες ago

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στη Σίφνο

Η πρόληψη και η φροντίδα της υγείας μας είναι υπόθεση όλων.

11 ώρες ago