Πε. Μαρ 28th, 2024

Ετοιμάζει ψηφοδέλτιο ο Σπηλιόπουλος στη Δυτική Ελλάδα – «Πονοκέφαλος» για τον Κατσιφάρα

‘Οπως είχε αποκαλύψει το kalpi19.gr “κλείδωσε” η υποψηφιότητα του πρώην υφυπουργού Κώστα Σπηλιόπουλου για την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και έτσι εντείνονται οι αναταράξεις στο ΚΙΝ.ΑΛ. της περιοχής, με πρωταγωνιστές σοβάρα στελέχη της περιοχής τα οποία έχουν “ξεσπαθώσει” στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αιχμές κατά της επιλογής του κόμματος να στηρίξει τον Συριζαίο – πλέον – Απόστολο Κατσιφάρα για την περιφέρεια.

Έφτασαν μάλιστα στο σημείο να πάρουν «αγκαλιά» τον πρώην υφυπουργό Κώστα Σπηλιόπουλο και να φωτογραφηθούν μαζί του με ευθείες αναφορές στη στήριξη που θα του παρέχουν για την υποψηφιότητά του στην Περιφέρεια, κόντρα στην επιλογή του κόμματος για στήριξη του Απόστολου Κατσιφάρα. Η στάση αυτή, που έχει τα χαρακτηριστικά δημόσιας διαμαρτυρίας και προκλητικής αποστασιοποίησης, έχει προκαλέσει αίσθηση, καθώς ο Κ. Σπηλιόπουλος όχι μόνο έχει θέσει εαυτόν εκτός ΚΙΝ.ΑΛ. αλλά ασκεί και δριμεία κριτική εναντίον των επιλογών του κόμματος. Ωστόσο ο Κώστας Σπηλιόπουλος φαίνεται ότι είναι το “χτύπημα”, εκ τών έσω, στον Απόστολο Κατσιφάρα και του έχει προκαλέσει πονοκέφαλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες  ο κ. Σπηλιόπουλος στήνει ήδη ψηφοδέλτιο με τη συμμετοχή γνωστών ονομάτων, όπως είναι ο γιατρός Θόδωρος Νασιώτης από τα Καλάβρυτα, o χειρουργός Τάκης Ανδρικόπουλος από το Αίγιο, το παλιό αυτοδιοικητικό στέλεχος Δημήτρης Πεφάνης κ.ά., ενώ μεταξύ των θερμών υποστηρικτών του, που κάθε άλλο παρά κρύβουν την επιλογή τους, είναι ο αναπληρωτής γραμματέας του ΚΙΝ.ΑΛ. Αχαΐας, Γαβρίλης Χαραζίδης, το γνωστό στέλεχος Αγγέλα Τριανταφύλλου και ο Νίκος Τζανάκος, ο οποίος στηρίζεται από την ίδια τάση ως επικεφαλής ψηφοδελτίου για τον δήμο της Πάτρας.