Πα. Απρ 26th, 2024

Αντιδράσεις στον ΣΥΡΙΖΑ για τις υποψηφιότητες Τόλκα – Μωραΐτη

Τριγμούς εντός του ΣΥΡΙΖΑ. με αντιδράσεις και έντονη δυσφορία,  έχουν προκαλέσει οι πληροφορίες για τις υποψηφιότητες του Θάνου Μωραϊτη και του Άγγελου Τόλκα

Να σημειωθεί ότι οι «53» του ΣΥΡΙΖΑ δεν είδε με καθόλου καλό μάτι την απόφαση του κ. Τσίπρα για την υπουργοποίηση τους ενώ, θυμίζουμε ότι μόλις ανακοινώθηκε ο ανασχηματισμός και η προσχώρηση των δύο ανδρών στο κυβερνητικό σχήμα, υπήρξαν αντιδράσεις και αρνητικά σχόλια από στελέχη του κόμματος, ακόμα και δημόσια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Άλλωστε, η θητεία τους ως βουλευτές και υπουργοί κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, αλλά και οι βολές που εξαπέλυαν κατά καιρούς κατά του ΣΥΡΙΖΑ, δεν μπορούν να «περάσουν» εύκολα για την εσωτερική αντιπολίτευση στο κυβερνών κόμμα και όχι μόνο.

Νέο σημείο τριβής αυτή τη φορά, η συμμετοχή των δύο πρώην στελεχών του ΠΑΣΟΚ στις κομματικές λίστες

Ο Θάνος Μωραϊτης, όπου βρεθεί κι όπου σταθεί διατυμπανίζει, πως θα είναι υποψήφιος στην Αιτωλοακαρνανία, όπου εκλέγεται ο Γιώργος Βαρεμένος και η  Μαρία Τρανταφύλλου, που ανήκει στους στην τάση των «53» του ΣΥΡΙΖΑ. Κάνεις βέβαια δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο της υποψηφιότητας του, σε κάποια από τις νέες μικρότερες περιφέρειες της σπασμένης πλέον Β΄Αθηνών, στην περίπτωση που οι αντιδράσεις συνεχιστούν.

Ο Άγγελος Τόλκας αναμένεται να είναι υποψήφιος στην Ημαθία, ωστόσο, σύμφωνα με τους καλά γνωρίζοντες τα τοπικά, πολλά κομματικά στελέχη και μέλη πνέουν τα μένεα εναντίον του.