Κυ. Απρ 14th, 2024

Κινήσεις συσπείρωσης από τον Θοδωρή Νίνο για τον δήμο Ρεθύμνου

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος Ρεθύμνου με τον συνδυασμό «Ρέθυμνο Αξίζεις» και τον Θοδωρή Νίνο στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές θα είναι η τραπεζική υπάλληλος Λία Μαρίνου. Αλήθεια είναι ότι ο Νίνος έχει μπει δυνατά στο προεκλογικό παιχνίδι, κάνοντας κινήσεις ουσίας.

Η κα Μαρίνου σε σχετική ανακοίνωσή της αναφέρει:

Οι νέοι ηλικιακά άνθρωποι αφενός αισθάνονται συχνά την ανάγκη να ασκούν κριτική αναδεικνύοντας τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους, αφετέρου αυτό δεν αρκεί, καθώς πρέπει να βγουν μπροστά με επιχειρήματα, υλοποιήσιμες ιδέες και προτάσεις, έτσι ώστε μέσα από ειλικρινή διάλογο και ανταλλαγή απόψεων να προσφέρουν με τις φρέσκιες ιδέες τους. Σε αυτό το πλαίσιο πάντοτε μέχρι τώρα κινούμουν σε όλα τα σημαντικά ζητήματα στη ζωή μου.

Πιστεύοντας στις δυνάμεις της νέας γενιάς, ούσα νέα μητέρα που αναζητά το καλύτερο για το παιδί της, πιστεύοντας πως πρέπει ως ενεργοί πολίτες να αναλαμβάνουμε την ευθύνη ο καθένας από την πλευρά του, ώστε να συμβάλουμε στην βελτίωση του βιοτικού μας επιπέδου αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του Θοδωρή Νίνου για συμμετοχή στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου του 2019. Θεωρώ δε, πως προτεραιότητα πρέπει να είναι η βελτίωση της καθημερινότητας των συνδημοτών μας, ώστε μέσα από ένα μακροπρόθεσμο σχεδιασμό και συλλογική προσπάθεια να βρεθούν οι βέλτιστες λύσεις στα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε.

Σε αυτές τις εκλογές είναι αναγκαίο περισσότερο παρά ποτέ να βγει η νέα γενιά μπροστά, οι νέοι άνθρωποι, οι νέοι γονείς, γιατί το Ρέθυμνο αξίζει περισσότερα, γιατί το Ρέθυμνο αξίζει καλύτερα!