Πε. Μαρ 28th, 2024

Σαφές προβάδισμα του Κωνσταντίνου Κουκά δείχνει δημοσκόπηση για τον δήμο Μυκόνου

Τις τάσεις που επικρατούν στον δήμο Μυκόνου εν όψει των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών καταγράφει η µέτρηση που πραγµατοποίησε η εταιρεία Opinion Poll για λογαριασμό της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ.

Ο κ. Χρήστος Βερώνης αποφάσισε να διεκδικήσει ξανά τη δημαρχία στη Μύκονο, όμως φαίνεται ότι ο σημερινός δήμαρχος, Κωνσταντίνος Κουκάς, αξιολογείται θετικά από τους δημότες και δύσκολα θα χάσει. Ικανοποιημένοι από το έργο του δηλώνουν σχεδόν οι 6 στους 10 δημότες (58,3%). Παράλληλα, το 46,2% θεωρεί ότι πρέπει να επανεκλεγεί ο κ. Κουκάς. Ο ίδιος στον α’ γύρο καταγράφει 27,3% έναντι 22,6% του κ. Βερώνη και 13,1% του κ. Φιορεντίνου.

Η κυρία Καμμή ακολουθεί με 8,9% και ο κ. Θεοχάρης με 1,2%. Ιδιαίτερα υψηλό (25,7%) είναι το ποσοστό όσων δηλώνουν αναποφάσιστοι.

Στον β’ γύρο το προβάδισμα του κ. Κουκά έναντι του κ. Βερώνη αυξάνεται στις 7,5 μονάδες, με 39,2% έναντι 31,7% του αντιπάλου του. Εντύπωση πάντως προκαλεί ότι περισσότεροι είναι εκείνοι που εκτιμούν ότι θα επικρατήσει ο κ. Βερώνης (39,1%) έναντι του κ. Κουκά (29,2%).