Τρ. Απρ 16th, 2024

Αποκλειστικά στο kalpi19.gr ο Δάνης Τζαμτζής: Δε θα είμαι εκ νέου υποψήφιος βουλευτής – Συστρατεύομαι με τον Τζιτζικώστα

Ο πρώην βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας, Δάνης Τζαμτζής, μιλώντας στο kalpi19.gr και τον Σωτήρη Πολύζο επιβεβαίωσε για πρώτη φορά τη φήμη των τελευταίων ημερών για την οριστική του απόφαση να μην εκ νέου υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ και να “μετακομίσει” στην Περιφέρεια Κέντρικής Μακεδονίας συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο του Απόστολου Τζιτζικώστα.

Συγκεκριμένα ο κ. Τζαμζτής αναφέρει: “Αποφάσισα να συστρατευθώ με τον περιφερειάρχη μας, Απόστολο Τζιτζικώστα και να προσφέρω στην πατρίδα μου, την Πέλλα, μέσω της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Γι’ αυτή μου την απόφαση ενημέρωσα από κοντά τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος μου είχε δώσει το “πράσινο φως” για την εκ νέου υποψηφιότητά μου με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ. Προχωράμε, ενωμένοι για τη μεγάλη νίκη της παράταξης στις εκλογικές μάχες που ερχονται.”

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, τις προηγούμενες ημέρες, μετά τη συνάντηση του με τον πρόεδρο της ΝΔ, επισκέφτηκε και τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή με τον οποίο διατηρεί διαχρονικά στενή σχέση.