slider

Κλίμα συσπείρωσης για την Ρόδη Κράτσα στα Ιόνια Νησιά

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζει τις περιοδείες της στα νησιά του Ιονίου η υποψήφια περιφερειάρχης Ρόδη Κράτσα. Τελευταίος της σταθμός ήταν η Κεφαλλονιά, όπου περιόδευσε στις περιοχές του νησιού, το οποίο είναι το μεγαλύτερο της περιφέρειας και έχει ιδιαίτερη βαρύτητα.

Ωστόσο πριν την Κεφαλλονιά η υποψήφια περιφερειάρχης επισκέφτηκε την Λευκάδα, όπου συνομίλησε με τους κατοίκους της περιοχής για τα προβλήματα που ταλανίζουν την καθημερινότητά τους, ενώ η πλειοψηφία των πολιτών που συνάντησε δήλωσαν ότι βιώνουν εγκατάλειψη από την περιφερειακή αρχή.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια των περιοδειών της, εκτός από τις επαφές που πραγματοποιεί με τους μόνιμους κατοίκους και τους τοπικούς φορείς, προχωρά και στη στελέχωση του ψηφοδελτίου, ενόψει των εκλογών, με έμπειρα πρόσωπα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Τελευταία άρθρα

Καλαμάτα: Άνω κάτω η πόλη από την επιστολή θανάτου στην Διευθύντρια της Πολεοδομίας

Ο δήμαρχος, Θανάσης Βασιλόπουλος, καταδίκασε το γεγονός όπως και σύσσωμη η κοινωνία της Καλαμάτας.

3 ώρες ago

Ενισχύονται τα μουσικά σύνολα της Θεσσαλονίκης

Επτά νέοι μουσικοί ενισχύουν τη Φιλαρμονική και τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης.

4 ώρες ago

Σταθμοί φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στο Γαλαξίδι

Η τοποθέτηση έγινε σε συνεργασία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου και της Δ.Ε.Η. Α.Ε.

4 ώρες ago

Καταγγελία του δημάρχου Αλίμου για τη μεταφορά αδειοδότησης & ελέγχου παραλιακών καταστημάτων στο Υπ. Τουρισμού

Ο Ανδρέας Κονδύλης καταγγέλει τη νομοθετική ρύθμιση που αφαιρεί από τους δήμους την αρμοδιότητα για…

4 ώρες ago

Πολύγυρος: Νέα σελίδα στη διαχείριση των λυμάτων στην Ορμύλια

Μελέτη για την επέκταση και αναβάθμιση της Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων.

4 ώρες ago