Πε. Μαρ 28th, 2024

Μήνυμα ενότητας έστειλε ο Βαγγέλης Μεϊμαρακης από το Πολύκαστρο Κιλκίς (pics)

Στο Πολύκαστρο Κιλκίς βρέθηκε ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ και βουλευτής Βαγγέλης Μειμαράκης, στο πλαίσιο των εγκαινίων των νέων γραφείων της ΔΗΜΤΟ Παιονίας.

Όπως πρώτο είχε αναφέρει το kalpi19.gr η ΝΔ επιστρατεύει το δυνατό της «όπλο»  με φόντο τη «μάχη» του Μαΐου, ώστε να επιτύχει την μεγαλύτερη δυνατή συσπείρωση της παράταξης εν όψει των επικείμενων εκλογών και σύμφωνα με κορυφαία «γαλάζια» στελέχη ο καταλληλότερος για να αναλάβει αυτή την ευθύνη ειναι ο Βαγγέλης Μειμαραράκης, καθώς είναι άριστος γνώστης της ανθρωπογεωγραφίας του κόμματος.

Ο πρώτος σταθμός των περιοδειών που πραγματοποιεί ο π. πρόεδρος της ΝΔ σε όλη την επικράτεια ήταν το Πολύκαστρο Κιλκίς, όπου βρέθηκε χθες στο πλαίσιο κομματικής εκδήλωσης.

Ο Βαγγέλης Μειμαράκης και ο βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς έδωσαν αρχικά το «παρών» σε εκδήλωση για τον εορτασμό των ενόπλων δυνάμεων και στην συνεχεια μετέβησαν στα γραφεία της ΔΗΜΤΟ Παιονίας.

Στην ομιλία του στα «γαλάζια» στελέχη ο π. πρόεδρος της ΝΔ τόνισε: « Εμείς πιστεύουμε στη δικαιοσύνη, στην ισότητα, στο κράτος δικαίου, στην κοινωνική δικαιοσύνη, στην ανάπτυξη για όλους. Γιατί εμείς είμαστε πατριώτες, δεν είμαστε ακραίοι, δεν είμαστε λαϊκιστές. Εμείς δεν μισούμε τους άλλους λαούς και τις άλλες χώρες. Ο πατριώτης σημαίνει ότι αγαπάει τη δική του πατρίδα και σέβεται και τις άλλες, αλλά ζητάει και οι άλλες να σέβονται την εθνική μας ταυτότητα, τους όρους και τους κανόνες μέσα στους οποίους ζούμε και να μπορούμε να τους φιλοξενούμε»

Τέλος έστειλε μήνυμα ενότητας προς όλες τις κατεύθυνσεις και κάλεσε τα μέλη και στελέχη του κόμματος να απευθυνθούν σε ολόκληρη την κοινωνία  και ιδιαίτερα στους πολίτες οι οποίοι επλήγησαν πόνεσαν τα τελευταία  χρόνια, εεκφραζοντας την πεποίθηση ότι η ΝΔ είναι και θα παραμένει η κυρίαρχη πολιτική δύναμη στη χώρα και θα πάρει και πάλι τα ηνία της, διότι είναι η μόνη που μπορεί να διασφαλίσει την πορεία της προς τα εμπρός.