Πα. Μαρ 29th, 2024

Υποψήφιος στην Α’ Πειραιά ο Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος με τη ΝΔ

Όσο πλησιάζουμε στο χρόνο διενέργειας των εθνικών εκλογών, τόσο εντείνονται οι διαβουλεύσεις στα γραφεία των πολιτικών κομμάτων, ώστε να λάβουν την τελική τους μορφή τα κομματικά ψηφοδέλτια.

Έτσι και στη ΝΔ, λοιπόν ξεκαθαρίζει σιγά σιγά η κατάσταση σε σχέση με τους υποψήφιους βουλευτές του κόμματος, στην Α’ Πειραιά και Νήσων. Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, του peiraiasnews.gr, ο Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος θα είναι εκ νέου υποψήφιος Βουλευτής με το κόμμα της ΝΔ στην Α’ Πειραιά και Νήσων. Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι στις τελευταίες εθνικές εκλογές η ΝΔ, στην Α΄Πειραιά είχε εκλέξει έναν βουλευτή, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ, είχε εκλέξει 4 βουλευτές.

Ο πρώην Υπουργός Παιδείας, το τελευταίο διάστημα αμφιταλαντευόταν αν θα έθετε ξανα υποψηφιότητα για βουλευτής. Ωστόσο, μετά από συνεχείς και διαρκείς διαβουλεύσεις, φαίνεται ότι πήρε την απόφαση να διεκδικήσει ξανά την είσοδο του στο ελληνικό Κοινοβούλιο με το κόμμα της ΝΔ.

Ο Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, μετά τις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015, επιστρέψε στις ακαδημαϊκές του υποχρεώσεις, όμως ποτέ δεν στάματησε να είναι ενεργός και να συμμετέχει τόσο στα εσωτερικά του κόμματος, όσο όμως και σε θέματα που αφορούν την πόλη του τον Πειραιά.