Πε. Απρ 18th, 2024

Γειτονιά – γειτονιά περπατάει την Αθήνα ο Κώστας Μπακογιάννης (pics)

Πιστός στις δεσμεύσεις του ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, “γυρίζει” πόρτα – πόρτα όλες τις γειτονιές της πρωτεύουσας, ώστε να συνομίλησει με τους πολίτες και να ενημερωθεί για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους.

Το προηγούμενο διάστημα ο Κώστας Μπακογιάννης επισκέφθηκε τις περιοχές του Θησείου και των Άνω Πετραλώνων, αλλά και τις πλατείες Κολιάτσου και Αμερικής, όπου συνάντησε δημότες της Αθήνας και κυρίως καταστηματάρχες, οι οποίοι εξέφρασαν τις ανησυχίες του για ζητήματα ασφάλειας και παράλληλα τόνισαν ότι βιώνουν την απόλυτη εγκατάλειψη από την σημερινή δημοτική αρχή.

Παρόμοιο ήταν το κλίμα και στον σημερινό περίπατο του «εκλεκτού» της ΝΔ για τον δήμο της πρωτεύουσας, στα Κάτω Πατήσια. Ο Κώστας Μπακογιάννης επισκέφθηκε την περιοχή και άκουσε τους πολίτες, οι οποίοι εξέφρασαν τα παράπονά τους σχετικά με την ανυπαρξία οδοποιητικών έργων στην περιοχή. Πιο συγκεκριμένα οι κάτοικοι αναρωτιούνται αν θα φτιαχτεί ποτέ η οδός Κουρτίδου που είναι δρόμος μόνο στα χαρτιά. Χωρίς πεζοδρόμιο, χωρίς καμία προδιαγραφή δρόμου και βρίσκεται δίπλα σε νηπιαγωγείο. Όλοι περιμένουν την διάνοιξή της, όπως και την ανάπλαση της πλατείας Πύρλα, στην οποία συνηθίζουν τα συγκεντρώνονται οι νέοι της περιοχής.

Δείτε την ανάρτηση του Κώστα Μπακογιάννη: