Πρωτιά του Κώστα Πελετίδη, με τον Κώστα Χριστόπουλο να ακολουθεί και τον αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας, Γρηγόρη Αλεξόπουλο, να βρίσκεται με πολύ μικρή διαφορά στην τρίτη θέση, καταγράφοντας σημαντική άνοδο από τις προηγούμενες μετρήσεις, δείχνουν τα αποτελέσματα δημοσκόπησης που έτρεξε το τελευταίο διάστημα στην περιοχή της Αχαΐας.
Στην τέταρτη θέση είναι ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Ρώρος, ενώ ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή Κώστας Μπακαλάρος καταγράφει χαμηλότερα ποσοστά μαζί με τους Νίκο Τζανάκο και Βίβιαν Σαμούρη.
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος, που κατεβάζει υπερκομματικό ψηφοδέλτιο, ανεβάζει ποσοστά, ενώ ακόμη δεν έχει ανακοινώσει την υποψηφιότητά του, κάτι που δείχνει ότι θα αναπτύξει μεγαλύτερη δυναμική το επόμενο διάστημα, οπότε και θα δημοσιοποιήσει επισήμως τις προθέσεις του.
Ο δήμαρχος της Πάτρας και υποψήφιος του ΚΚΕ, Κώστας Πελετίδης, εξακολουθεί να έχει πολύ υψηλή δημοτικότητα και αναγνωρισιμότητα, κάτι που αποδίδεται και στο ότι είναι εν ενεργεία δήμαρχος, μη έχοντας μέχρι στιγμής δεχθεί σκληρή κριτική από την αντιπολίτευση. Αυτό αναμένεται το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα και εφόσον κλείσει ο κύκλος όλων των υποψηφιοτήτων. Σημείο αιχμής προβλέπεται να είναι η εμμονική προσκόλλησή του στο ΚΚΕ.
Οι μετρήσεις που έγιναν πάντως σχετικά με τον β’ γύρο έδειξαν ότι από τα δίδυμα Πελετίδη – Χριστόπουλου και Πελετίδη – Μπακαλάρου νικητής βγαίνει ο νυν δήμαρχος, ενώ στο δίδυμο Πελετίδη – Αλεξόπουλου τα ποιοτικά στοιχεία δείχνουν ότι ο δεύτερος αναπτύσσει δυναμική επικράτησης.
Το Attica Roots Festival, ο μεγάλος πολιτιστικός θεσμός της Περιφέρειας Αττικής, συνεχίζει τις καλοκαιρινές του…
Σε προγραμματισμένη ιατρική επέμβαση θα υποβληθεί το προσεχές διάστημα η Δήμαρχος Πεντέλης, Νατάσσα Κοσμοπούλου, όπως…
Το Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της ΚΕΔΕ θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα από τις 5 έως τις…
Το Δημοτικό Συμβούλιο Αθηναίων ζήτησε την άμεση λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων για την ασφάλεια…
Σε εξέλιξη εκτεταμένη ασφαλτόστρωση σε μία από τις κεντρικότερες οδικές αρτηρίες της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας.
Ο δήμος Μετεώρων πραγματοποίησε εκτεταμένη επιχείρηση καθαρισμού γύρω από το Ξενία Καλαμπάκας.