Δε. Απρ 15th, 2024

Υποψήφιος για τον δήμο Νέας Προποντίδας ο Δημήτρης Τσούφης

Τον δημαρχιακό θώκο Νέας Προποντίδας θα διεκδικήσει στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές o π. νομαρχιακός σύμβουλος και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Δημήτρης Τσούφης. Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Νέας Προποντίδας έχει εκδηλώσει από νωρίς την πρόθεσή του να είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος, ενώ η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του θα πραγματοποιηθεί με εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο Νέων Μουδανιών, την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου και ώρα 18.30.

Δείτε την πρόσκληση για την εκδήλωση:

Την Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2018, στις 18:30, στο Πνευματικό Κέντρο των Νέων Μουδανιών ο Δημήτρης Τσούφης θα ανακοινώσει την κάθοδο της παράταξης του στις δημοτικές εκλογές και την υποψηφιότητα του για τη δημαρχία του Δήμου Νέας Προποντίδας.

Στην εκδήλωση θα γίνει απολογισμός των πεπραγμένων και θα παρουσιαστούν οι βασικές θέσεις και προτάσεις της παράταξης “Νέα Γενιά, Νέα Πορεία. Η Νέα Προποντίδα αλλάζει σελίδα” καθώς επίσης και τα πρώτα μέλη της ομάδας που στηρίζουν την υποψηφιότητά του.

Θα ήταν ιδιαίτερη τιμή και χαρά να βρεθείτε στο ξεκίνημα της προσπάθειας για αλλαγή της διοίκησης στον Δήμο Νέας Προποντίδας και στην πορεία που θα ακολουθήσουμε μέχρι τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, τον Μάιο του 2019.

Η ΝΕΑ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΕΛΙΔΑ.