Πα. Μαρ 29th, 2024

Αντιπεριφερειάρχης του Καρυπίδη «φλερτάρει» με την παράταξη Κασαπίδη

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο ο αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Καστοριάς, Σωτήρης Αδαμόπουλος, να είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές με την παράταξη του υποψηφίου περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας της ΝΔ, Γιώργου Κασαπίδη.

Συγκεκριμένα ο κ. Αδαμόπουλος έδωσε το «παρών» στην πρώτη προεκλογική συγκέντρωση του Γιώργου Κασαπίση στην Κοζάνη, «φουντώνοντας» τα σενάρια που ήδη κυκλοφορούσαν σχετικά με την μεταγραφή του στο «στρατόπεδο» Κασαπίδη. Ο ίδιος σε δήλωσή του στο Kozan.gr, είπε ότι επεξεργάζεται την πολιτική του συνέχεια στην περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και ότι η υποψηφιότητα Κασαπίδη περιέπλεξε την κατάσταση, καθώς οι δύο άνδρες διατηρούν φιλικές σχέσεις και παράλληλα ο κ. Αδαμόπουλος είναι ενεργό μέλος της ΝΔ.

Σε ερώτηση δημοσιγράφου του Κozan.gr ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η προσωπική μας σχέση και η πολιτική μου ταυτότητα, σαν μέλος της ΝΔ, είναι οι λόγοι που βρέθηκα στην εκδήλωση παρουσίασης του συνδυασμού του Γ. Κασαπίδη. Την πολιτική μου συνέχεια την επεξεργάζομαι και την έχω συζητήσει και με τον Περιφερειάρχη. Η κάθοδος τού Γιώργου Κασαπίδη περιέπλεξε λίγο την κατάσταση.

Δεν μπορώ να πω με σιγουριά, τι θα κάνω, αν μου προταθεί να πάω μαζί του. Σε μια τέτοια περίπτωση, ηδεοντολογία λέει ότι πρέπει να παραιτηθώ και ο Περιφερειάρχης θα είναι αυτός που θα το μάθει πρώτος. Για την ώρα συνεχίζω ως Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς, εκλεγμένος με τον «ανεξάρτητο», τότε, συνδυασμό «Ανατροπή-Δημιουργία» του Θόδωρου Καρυπίδη».