Με «άρωμα» από περιφερειακές εκλογές αλλά και την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα ο Αχαιός βουλευτής Ανδρέας Κατσανιώτης παραχωρεί αύριο συνέντευξη τύπου στο γραφείο του.
Η πρόσκληση έχει ως εξής:
“Σας περιμένω αύριο, Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 12 το μεσημέρι, στο γραφείο μου, (πλ. Γεωργίου 20, τρίτος όροφος) στην Πάτρα, για συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις τρέχουσες εξελίξεις, τοπικές και πανελλαδικές”.
Δεν αποκλείετται πάντως, ο κ. Κατσανιώτης να αναφερθεί και στο θέμα της υποψηφιότητας Φαρμάκη για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news αναμένεται ο Νεκτάριος Φαρμάκης να αναλάβει επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο, με παραίτηση Κατσανιώτη.
Τα 8,7 εκατομμύρια ευρώ υπερβαίνει ο συνολικός προϋπολογισμός των έξι νέων έργων που δρομολογεί η…
Η πορεία υλοποίησης έργων και παρεμβάσεων σε όλη την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, καθώς…
Με το ποσό των δύο εκατομμυρίων ευρώ χρηματοδοτείται ο δήμος Λευκάδας, για την υλοποίηση έργων…
Στα Βίλια στρέφεται το ενδιαφέρον των δημάρχων της Αττικής το Σάββατο, 6 Ιουνίου, οπότε και…
Η εβδομάδα ανακύκλωσης, με στόχο της ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των κατοίκων της πόλης για…
Οργή και αγανάκτηση στην κοινωνία της Νίκαιας έχουν προκαλέσει οι εκτεταμένες ζημιές που έκαναν άγνωστοι,…