Τε. Απρ 24th, 2024
Γιώργος Κωτσός

Ο πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας έτοιµος για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ

Ο πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας και δήμαρχος Μουζακίου, Γιώργος Κωτσός, έχει βάλει πλώρη για το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στην Καρδίτσα, προκαλώντας αρρυθμίες στους τοπικούς βουλευτές.

«Αδικούμε τους εαυτούς τους αν μπούμε στη διαδικασία της διεκδίκησης ο ένας από τον άλλο», δήλωσε ο δήμαρχος Μουζακίου και πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Θεσσαλίας, Γιώργος Κωτσός για τον διαφαινόμενο «εμφύλιο» που έχει ξεσπάσει μεταξύ μητροπολιτικών δήμων των τεσσάρων νομών, που διεκδικούν ο ένας «κομμάτια» από τον άλλο με αφορμή τη νέα αρχιτεκτονική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Ο κ. Κωτσός που αποφοίτησε από το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών του Τμήματος Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης και παρέλαβε το πτυχίο του, στην τελετή ορκωμοσίας που πραγματοποιήθηκε στην Πολυτεχνική Σχολή, στο Πεδίο του Άρεως.

Ο κ. Κωτσός που παρά τις αυξημένες επαγγελματικές του υποχρεώσεις ως δήμαρχος Μουζακίου και ως πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας και παρά τις οικογενειακές υποχρεώσεις, κατάφερε να αντεπεξέλθει στο απαιτητικό πρόγραμμα σπουδών και παρέλαβε το πτυχίο του σε αντικείμενο που όπως επεσήμανε διακονεί καθημερινά.