Πα. Απρ 26th, 2024

«Με τη Νίκη για τη νίκη της ΝΔ» στον Βόρειο Τομέα της Β΄ Αθηνών

Την έμπρακτη στήριξη τους στη Νίκη Κεραμέως εξέφρασαν χθες το βράδυ οι φίλοι της οι οποίοι την υποδέχθηκαν στον δροσερό κήπο του Χαλανδρίου. Στην ομιλία της η υποψήφια βουλευτής της Β΄ Αθηνών στον Βόρειο Τομέα με τη ΝΔ, ανέπτυξε τις θέσεις της παράταξης για την οικονομία, την ασφάλεια και την Παιδεία, τομέας στον οποίο η κ. Κεραμέως πρωτοστάτησε κοινοβουλευτικώς την προηγούμενη τετραετία.

«Τι να πρωτοπεί κανείς για τη Νίκη;» αναρωτήθηκε ρητορικώς προλογίζοντας την η φίλη της Βανέσα Μαυροειδή και συνέχισε: «Είναι πραγματικά δύσκολο. Να ξεκινήσουμε από τις εξαιρετικές νομικές της σπουδές και διακρίσεις τόσο στο Πανεπιστήμιο Paris II του Παρισιού όσο και στο Πανεπιστήμιο Harvard των Η.Π.Α. Είναι κόρη του διακεκριμένου καθηγητή Νομικής Κων/νου Κεραμέως και της δικηγόρου Μαριλένας Σαρρή, αγαπητών οικογενειακών μας φίλων. Μέλος δικηγορικών συλλόγων της Αθήνας και της Ν. Υόρκης. Τα προσόντα της Νίκης; Αναρίθμητα! Η κοινωφελής της δράση; Τεράστια!

Έχοντας και το γονίδιο από τη γιαγιά της, Δομινή Σαρρή, πρωτοστάτησε στην ίδρυση του μη κερδοσκοπικού σωματείου ΔΕΣΜΟΣ, το οποίο εντοπίζει πλεόνασμα σε εταιρείες και ιδιώτες και καλύπτει έτσι ανάγκες των πιο ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Προσέφερε αφιλοκερδώς νομικές υπηρεσίες σε άστεγους της Ν. Υόρκης δουλεύοντας συγχρόνως σκληρά και εξελισσόμενη ως δικηγόρος σε πολύ γνωστά δικηγορικά γραφεία της Ν. Υόρκης.

Η κοινοβουλευτική της δράση είναι σημαντική και αξιοθαύμαστη και μάλιστα γεννώντας συγχρόνως 2 παιδιά τον Λουκά και τον Κωνσταντίνο έχοντας βέβαια την αμέριστη συμπαράσταση του συζύγου της, Δημήτρη Λουκά.

Διακρίνεται πολύ για το ήθος της, την επιστημοσύνη της, την συνέπειά της, την αξιοπρέπειά της καθώς και τη βαθιά γνώση των γεγονότων και των νομοθετημάτων με αποτέλεσμα να γίνεται άμεσα κατανοητή από όλους μας και μάλιστα να την παραδέχεται η νεολαία μας».

Η Βανέσα Μαυροειδή, η αδελφή της Εφήνα, η μητέρα τους και πολλοί φίλοι ευχήθηκαν καλή επιτυχία στη Νίκη Κεραμέως εκφράζοντας την αισιοδοξία τους η παρουσία της θα κοσμεί επί μακρόν το Κοινοβούλιο και τη δημόσια ζωή της χώρας.