Πα. Απρ 19th, 2024

Πλήθος κόσμου στην κεντρική ομιλία του Ιάσονος Φωτήλα στα Ψηλαλώνια (Εικόνες)

Στο ηλιακό ρολόι της πλατείας Υψηλών Αλωνίων, το σημείο όπου κλείνουν ραντεβού όλες οι γενιές των Πατρινών, έστειλε το μήνυμα της νίκης της ΝΔ, ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας Ιάσων Φωτήλας.

Ο κ. Φωτήλας, ενώπιον εκατοντάδων πολιτών που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή του, αναφέρθηκε στην σχέση του με τη Νέα Δημοκρατία, τα τελευταία 2,5 χρόνια, αλλά και με τον Πρόεδρό της, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη. Επίσης, έθεσε το «στοίχημα» της χώρας αλλά και της Αχαΐας για την αμέσως επόμενη εποχή.

 Ο  ίδιος, ο οποίος έχει διατελέσει αναπληρωτής τομεάρχης Υγείας της ΝΔ και αποτελεί ένα αξιόλογο στέλεχος, που εντάχθηκε στο δυναμικό τις ΝΔ πριν 2,5 χρόνια, αφήνοντας έντονο το πολιτικό του στίγμα.«Δεν υπάρχει τίποτα να φοβηθείς από τον Κυριάκο Μητσοτάκη» τόνισε ο κ. Φωτήλας μιλώντας στα 1.000 και πλέον άτομα που τον παρακολουθούσαν.

«Το στοίχημα είναι η αυτοδυναμία και ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την κάλπη στις 7 Ιουλίου» επεσήμανε μεταξύ άλλων ο Αχαιός βουλευτής.

«Ο Κ. Μητσοτάκης ήρθε ως ένας υπηρέτης της αλήθειας και της σκληρής δουλειάς» είπε ο Ιάσονας Φωτήλας, υπογραμμίζοντας τις αξίες με τις οποίες και ο ίδιος θα παλέψει, και ζήτησε την εμπιστοσύνη των πολιτών για το καλύτερο μέλλον της Αχαΐας.