Την έμπρακτη στήριξη του για την παράταξη και τον Κυριάκο Μητσοτάκη εκδηλώνει ο Αντώνης Σαμαράς κάνοντας ευρύ προεκλογικό αγώνα ανά την επικράτεια.
Αύριο το απόγευμα θα παραβρεθεί στην κεντρική ομιλία του υποψήφιου βουλευτή Λέσβου της ΝΔ Χαρ. Αθανασίου, στο Πνευματικό Κέντρο της Αθήνας (Ακαδημίας 50) , την ερχόμενη Τετάρτη θα μεταβεί στα Γιαννιτσά για τη στήριξη της υποψηφιότητας του Διονύση Σταμενίτη, την Πέμπτη θα πάει στη Σάμο για τον καθηγητή Χριστόδουλο Στεφανάδη και ακολούθως θα περιοδεύσει στη Μεσσηνία.
Ο πρώην πρωθυπουργός, ως παλαιός κοινοβουλευτικός από το 1977, γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα ότι το παιχνίδι παίζεται έως το τελευταίο λεπτό πριν το κλείσιμο της κάλπης γι΄ αυτό και δεν επαναπαύεται ούτε στιγμή.
ΔΓΙΑΝΝ
Φυσικό αντικείμενο του έργου είναι η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου από το Προσκοπείο έως το…
To εξώδικο αποτελεί αναγκαία ενέργεια συμμόρφωσης με τους ρητούς και δεσμευτικούς όρους της νέας σύμβασης…
Περιοδεία της Υπουργού Πολιτισμού στον νομό Φλώρινας.
Σημαντική εξέλιξη για την Ήπειρο και ιδιαίτερα για τον νομό Ιωαννίνων.
Σε αυξημένη επιφυλακή βρίσκονται Δήμοι και Περιφέρειες σε ολόκληρη τη χώρα, καθώς διευρύνεται ο χάρτης…
Χρηματοδότηση-ορόσημο από την κυβέρνηση για το Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών.