Πα. Μαρ 29th, 2024

Υποψήφιος βουλευτής δεσμεύεται ότι θα παραχωρήσει το 25% της αποζημίωσής του στα νοσοκομεία

Την πρόθεσή του να παραχωρήσει το 25% της βουλευτικής αποζημίωσης στα νοσοκομεία των βορείων προαστίων, όπως επίσης και το βουλευτικό του όχημα για τη μεταφορά των ασθενών, όταν παίρνουν εξιτήριο, σε περίπτωση που εκλεγεί, έκανε γνωστή, στην εκπομπή ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ του ΣΚΑΙ, ο Βασίλης Ξυπολυτάς, υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στον Βόρειο Τομέα των Αθηνών.

«Τα αυτοκίνητα τα βουλευτικά είναι πολύ χρήσιμα για τους βουλευτές επαρχίας. Για τους βουλευτές Αττικής έχουμε όλοι αυτοκίνητο, δε χρειαζόμαστε. Όταν λοιπόν θέλουμε να ξεκινήσουμε να δείξουμε και να αποδείξουμε την διάθεσή μας να αλλάξουμε κάτι σε αυτή τη χώρα, ιδίως εμείς οι νέοι που μπαίνουμε στην πολιτική, πρέπει να μιλάμε με απτά παραδείγματα», δήλωσε ο κ. Ξυπολυτάς.

Ο υποψήφιος βουλευτής δήλωσε ότι κατεβαίνει στην πολιτική με βασικό στόχο την προσφορά και συμπλήρωσε ότι δεν σκοπεύει να βιοποριστεί μέσα από το αξίωμα.

«Δεν χρειάζονται όλοι οι ασθενείς ασθενοφόρα για να γυρίσουν πίσω στο σπίτι τους. Ξέρετε τι σημαίνει να περιμένεις 18 ώρες το ασθενοφόρο για να πάρεις εξιτήριο;» είπε ο κ. Ξυπολυτάς.

Στη συνέχεια, επικαλέστηκε την εμπειρία του στον τομέα της αυτοδιοίκησης, καθώς και τη θητεία του ως εκτελεστικός αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ επί δύο κυβερνήσεων, για να υπογραμμίσει πως ξέρει από πρώτο χέρι τα προβλήματα και τις ελλείψεις που παρατηρούνται σε ιατρικό υλικό και προμήθειες, στα νοσοκομεία των βορείων προαστίων.