Τρ. Απρ 16th, 2024

Ποιοι ράβουν υπουργικά κοστούμια στη ΝΔ – Σε ποιους έστειλε το μήνυμα ο Μητσοτάκης

Να κρατούν μικρό καλάθι συνέστησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα στελέχη και στους υποψηφίους βουλευτές του κόμματος της ΝΔ, που ετοιμάζονται για «υπουργιλίκια».

Μάλιστα, μέσα σε λίγες ώρες ο Πρόεδρος της ΝΔ έκανε δύο φορές την συγκεκριμένη επισήμανση προκειμένου να μην υπάρξει κάποιος που δεν θα έχει λάβει το μήνυμα.

Τα σενάρια των τελευταίων ημερών ξεκινούν νέα ονοματολογία για το πώς θα στελεχωθεί η «γαλάζια κυβέρνηση» και μάλιστα μοιράζονται και συγκεκριμένα υπουργεία σε συγκεκριμένα πρόσωπα.

Το γεγονός ότι εκφράζεται η βεβαιότητα της νίκης της Νέας Δημοκρατίας, μπορεί να οδηγήσει κάποιους στην σκέψη ότι δεν είναι και απαραίτητο να προσέλθουν στις κάλπες για να ψηφίσουν. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιμένει όχι μόνο ότι η κάλπη είναι άδεια κι ότι η μάχη ξεκινάει από την αρχή, αλλά κι ότι όλοι θα πρέπει να στοιχιστούν πίσω από τον ελληνικό λαό.

Το γεγονός μάλιστα ότι ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες και πολλά ονόματα εξωκοινοβουλευτικών προσώπων που προσδοκούν ή ενδεχομένως και να αναλάβουν χαρτοφυλάκιο στη νέα κυβέρνηση, είναι από τα σημεία που ενόχλησαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Βάζοντας φρένο στην ονοματολογία των ημερών ο Μητσοτάκης θέλει να βάλει και τέλος στα πολιτικά παιχνίδια που επιχειρούνται προκειμένου είτε κάποιοι να βγουν από την πολιτική αφάνεια, είτε να δράσουν εις βάρος του ίδιου και του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας.