Μαζί με τον Κώστα Καραμανλή και περίπου 4.000 πολίτες της Δυτικής Αθήνας έσβησε χθες τα 50 κεράκια ο Βουλευτής της ΝΔ, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.
Στη λιτή και πρωτότυπη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες στο εκθεσιακό κέντρο του Δήμου Περιστερίου, εκτός του πρώην Πρωθυπουργού, έσπευσαν να ευχηθούν στον πρώην Υπουργό πολλοί βουλευτές, Δήμαρχοι, στελέχη της ΝΔ και -φυσικά- «όλη» η Δυτική Αθήνα, παραμένοντας, παρά τη δίωρη διακοπή ρεύματος, έως αργά το βράδυ.
Την βραδιά «έντυσε» με τις διαχρονικές μουσικές του ο Πασχάλης, ο οποίος, όπως δήλωσε, ήρθε να τραγουδήσει αφιλοκερδώς για τον φίλο του.
Πρόστιμο συνολικού ύψους 14.580 ευρώ στο δήμο Αμοργού για επέμβαση οδοποιίας με τη χρήση μηχανημάτων,…
Σε χώρο πρασίνου και αναψυχής μετατρέπεται το Πεδίον του Άρεως στο Βόλο, με την Περιφέρεια…
Την 51η Διεθνή Έκθεση Γούνας, που αποτελεί κορυφαίο σταθμό για τον κλάδο της γουνοποιίας και…
Αποκλεισμένο για έκτη μέρα παραμένει το λιμάνι της Μυτιλήνης, με τους αγρότες, τους κτηνοτρόφους και…
Το όνομα του δημάρχου της Πάτρας χρησιμοποιούν, μέσα από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, οι άγνωστοι…
Η δημιουργία μόνιμων διαύλων επικοινωνίας που θα διασφαλίσουν ότι η Λήμνος θα παραμείνει ζωντανή στη…