ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Μαρκουλάκης: Ο Μητσοτάκης είναι πολιτικός που έχει… guts

Για την εκτίμηση και την πίστη στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη μίλησε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης σε συνέντευξή του που δημοσιεύτηκε λίγες ώρες πριν ανακοινωθεί το όνομά του για την τελευταία θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ.

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη LIFO και τον Αλέξανδρο Διακοσάββα αναφέρθηκε στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα λέγοντας: «Εχω αισθανθεί προσβεβλημένος αυτά τα τεσσεράμισι χρόνια, όχι γιατί θεωρώ ότι είχαμε μεγαλειώδεις κυβερνήσεις πριν, ούτε γιατί ανήκα ποτέ σε ένα συγκεκριμένο κόμμα εξουσίας».

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης τονίζει πως αρνείται το κλισέ «ανήκω στη Νέα Δημοκρατία». Ωστόσο, εξακολουθεί να πιστεύει και να ελπίζει, όπως λέει, πως «ο Μητσοτάκης θα είναι ο καλύτερος πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης. Δεν είμαστε παιδικοί φίλοι και την άποψή μου τη λέω χωρίς να έχω τίποτα να κερδίσω. Ο λόγος που το πιστεύω έχει να κάνει με μια σειρά από πραγματικά γεγονότα, τα οποία έχω αναφέρει και μπορεί όποιος θέλει να τα βρει».

«Στηρίζω το συγκεκριμένο πρόσωπο γιατί νομίζω ότι έχει αυτά τα χαρακτηριστικά που θα επιτρέψουν στη χώρα να μπει σε έναν δρόμο ο οποίος για μένα είναι απαραίτητος» συνέχισε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης στη συνέντευξή του που κυκλοφόρησε μια ημέρα πριν ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοινώσει πως τον τοποθετεί στην τελευταία τιμητική θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

«Θέλω να προσπαθήσω να εξηγήσω ότι εδώ έχουμε έναν μετριοπαθή, φιλελεύθερο πολιτικό, ιδιαίτερα ικανό και σοβαρό, με όρχεις εκεί που χρειάζεται» συνεχίζει ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης για το προφίλ του προέδρου της ΝΔ και συνεχίζει: «Θα είδες, για παράδειγμα, πώς χειρίστηκε ο Τσίπρας τον Πολάκη σε σχέση με τον Κυμπουρόπουλο και πώς χειρίστηκε ο Μητσοτάκης το πρόσωπο αυτό που βγήκε και είπε μια αηδία για την Κούνεβα. Εκεί, κατ’ εμέ, φαίνεται ο πολιτικός που έχει guts».

«Το λέω με παρρησία: πιστεύω στον Κυριάκο. Πιστεύω ειλικρινά και το εύχομαι βαθιά πως μπορεί να δώσει το παράδειγμα σε όλους τους Έλληνες, ανεξαρτήτως κομμάτων και ιδεολογίας, πως πρέπει να γίνουμε οι ίδιοι η αλλαγή που θέλουμε να δούμε» αυτά ήταν μερικά από τα διθυραμβικά σχόλια του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη πριν από δύο χρόνια, όταν και μίλησε ως επισκέπτης στο Συνέδριο της ΝΔ. Η στήριξη του ηθοποιού στο πρόσωπο του προέδρου της ΝΔ ερχόταν ως έκπληξη, με δεδομένο πως ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης είχε πολιτευτεί παλιότερα με το κόμμα του Στέφανου Μάνου, «Δράση».

Τελευταία άρθρα

Συνεχίζονται οι έλεγχοι στην Γκράβα

Τους ελέγχους στο σχολικό συγκρότημα της Γκράβας συνεχίζουν τα συνεργεία του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, προκειμένου…

10 ώρες ago

Πράσινες Διαδρομές στον Δήμο Λίμνης Πλαστήρα

Τη «Διαμόρφωση Πράσινων Διαδρομών Δήμου Λίμνης Πλαστήρα» με συνολικό προϋπολογισμό 430.000 € αναλαμβάνει η Περιφέρεια…

12 ώρες ago

Ένας στους τρεις υπόχρεους Δήμους έχουν επιλέξει Συμπαραστάτη του Δημότη

Περιορισμένο είναι το ενδιαφέρον των δήμων αναφορικά με την εφαρμογή του θεσμού του Συμπαραστάτη του…

13 ώρες ago

Η Ευρωπαϊκή στρατηγική για τα νησιά στο συνέδριο της Ρόδου

Η Ευρωπαϊκή Στρατηγική στα νησιά ήταν από τα βασικά θέματα που απασχόλησαν τις εργασίες του…

13 ώρες ago

Σχέδια Αστικής Ανθεκτικότητας σε Σύρο, Θήρα και Ανάφη

Την εκπόνηση Σχεδίων Αστικής Ανθεκτικότητας σε Σύρο, Θήρα και Ανάφη ενέκρινε το Διοικητικό Συμβούλιο του…

13 ώρες ago

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Ν. Σμύρνη λόγω αγώνα δρόμου

Κλειστοί θα είναι το πρωί της Κυριακής αρκετοί κεντρικοί δρόμοι της Νέας Σμύρνης, λόγω της…

14 ώρες ago